Kız istemeye gidecek

İstanbul gece hayatının patronlarından Celal Çapa’nın kendisi gibi işletmecilik yapan oğlu Emre Çapa’nın doktor Zara Taş ile ilişkisi evliliğe doğru gidiyor.

Haberin Devamı

Duyduğuma göre sevgilisinin ailesiyle de tanışan Emre Çapa, önümüzdeki ay kız istemeye gidecek. Bu arada Emre Ergani’nin sahibi olduğu Akaretler’deki Minyon’un yemeklerine imza atan Emre Çapa, Minyon’un işletmesini de aldı. Genç Çapa, Minyon’da her çarşamba ‘konsept’ partiler düzenleyecek.

100. yıl kutlaması

İstanbul (Erkek) Lisesi’nde 1912’de kurulan Sakarya İzci Oymağı’nın 100. yılı, okulda düzenlenen etkinlikle kutlandı. 100. yıl anısına hazırlanan kitabın da tanıtıldığı etkinlikte, oymağın eski başkanlarından Nihat Gençosman, gençlerin izciliğe gös-
terdiği ilgiden memnun olduğunu söyledi.

Aile saadeti

Mimar Eren Talu, önceki gün Defne Samyeli ile evliliğinden olan kızları Deren ve Derin ile Bebek’teydi. Talu, çocuklarıyla kahvaltı yaptıktan sonra sahilde yürüyüşe çıktı.

Haberin Devamı

Çocuklarla eğlence

Nazlı-Aksel Goldenberg çifti ile Edvina-Murat Özyeğin önceki gün çocuklarıyla Bebek Parkı’ndaydı. Güzel havayı fırsat bilen çiftler, çocuklarıyla birlikte keyifli bir gün geçirdi.

Moda partisi

Ünlü işletmeci Levent Penso’nun sahibi olduğu Astoria’daki Coco Clementine’de hafta sonları eğlence hız kesmiyor. Cuma günleri “Between Us” adlı partilerin yapıldığı mekanda, cumartesi akşamları da “Fashion Party” var. Fashion TV’nin sahibi Enis Onat ve Verda Penso’nun organize ettiği partiye, Ayça Tekindor elekro violin performansıyla, DJ Nuri Kösem de müzikleriyle renk katıyor.

Zirvede eğlence

Emre Ergani, Kartalkaya Biber’de yapılan ‘Smirnoff After Ski Partisi’ ile Kartalkaya’yı eğlence merkezine çevirdi. DJ David Şaboy eşliğinde Danna Leese’in şarkılar seslendirdiği partinin konukları arasında Ronit Gülcan-Cem Hakko, Tilda-Erol Tezman gibi iş hayatının önde gelen isimleri vardı.

Bebek kovboyu

Merhum Sakıp Sabancı’nın eski damadı Eran Tapan’ı önceki gün Bebek’te gördüm. Evi ve iş yeri Bebek’te olan Tapan, başında kovboy şapkasıyla turluyordu. Tapan, Mobil Medya adlı şirketinin yeni projeler için atakta olduğunu söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları