Kız arkadaşını öldürdükten sonra kendisini vurdu

Güncelleme Tarihi:

Kız arkadaşını öldürdükten sonra kendisini vurdu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2016 20:11

Ankara'da polis memuru, tartıştığı eski kız arkadaşını sokakta, başından vurarak öldürdü. Cinayetin ardından silahı başına dayayarak ateşleyen polis ağır yaralandı. Olay yerine gelen ambulans görevlisi ise, ölen kızın arkadaşı olduğunu anlayınca sinir krizleri geçirdi.

Haberin Devamı

Kızılay'da bir polis memuru tartıştığı eski kız arkadaşını başından vurarak öldürdü. Ardından silahı başına dayayarak ateş eden polis memuru ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Hakkari'de görevli polis memuru Batuhan H. (21), mesaisini tamamlayan eski kız arkadaşı Necmiye Ceren B. (20) ile barışmak için Konur Sokak'a gitti.

Barışmak istemediğini söyleyen Necmiye Ceren B. ile Batuhan H. arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında belindeki tabancayı çıkaran Batuhan H'nin ateş etmesi sonucu başından vurulan Necmiye Ceren B. olay yerinde hayatını kaybetti.

Kız arkadaşını öldürdükten sonra kendisini vurdu

AMBULANS GÖREVLİSİNİN ARKADAŞI ÇIKTI

Olayın ardından yaralanan Batuhan H. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen sağlık ekibindeki bir kişinin Ceren B.’nin iş arkadaşı olduğu öğrenildi. Ambulans görevlisi olay yerinde “İki dakika ile yetişemedim” diyerek feryat etti. Olayın ardından bölgeye Olay Yeri İnceleme ekipleri sevk edildi. Genç kızın yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Haberin Devamı

Görgü tanığı bir vatandaş, “Ben gittiğimde arkadaşı oradaydı. En yakın arkadaşlarından biri oradaydı. Ondan bilgi aldım. Eski sevgilisiymiş. Belalı bir sevgilisiymiş. Hakkari’de polismiş. Bugün gelmiş Ankara’ya, kızla görüşmek için. Polis silahıyla kızı da kendisini de vurmuş. Kız da muhtemelen ambulansta hemşireymiş. Görev arkadaşıymış” dedi.

Haberin Devamı

Başka bir vatandaş da, “Olay sokağın başında başladı. Tartışarak yukarıya geldiler. Çocuk, ‘Seni de öldürürüm kendimi de öldürürüm’ dedi. Çocuk da polismiş zaten. Daha sonra kızın kafasına sıktı. Sonra da kendisine doğru sıktı. Kız olay yerinde öldü. Erkek olan hala yaşıyordu. Ambulansla hastaneye kaldırdılar. 3 el silah sıktı. Kızın kafasına, kendisine biri de boşluktan geçti. Hala hareket ediyordu” ifadelerini kullandı.
Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor. (İHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!