Kız arkadaşına yaptığı şaka ‘Bu kadarı da pes’ dedirtti!

Güncelleme Tarihi:

Kız arkadaşına yaptığı şaka ‘Bu kadarı da pes’ dedirtti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2015 16:07

ABD'li komedyen Roman Atwood'un 4 yaşındaki oğlu Kane ile birlikte kız arkadaşı Brittney Smith'e yaptığı şaka, bu kadar da olmaz dedirtti.

Haberin Devamı

Atwood, başında kaskı ile oğlu Kane'i ATV'nin üzerine bindirip sürüş için hazırlık yaparken, bu sırada yanlarına kız arkadaşı Brittney geldi.

Brittney, bir süre erkek arkadaşı ve oğlu ile sohbet ettikten sonra bir şeyler almak için kamyonete gitti. Atwood, bu durumu fırsat bilip oğlu Kane'yi çalışır vaziyetteki ATV'den indirip yerine aynı elbise giydirilmiş başında kaskı bulunan cansız mankeni oturttu. Kane bu esnada bölgeden uzaklaşırken Brittney kısa süre sonra geri döndü.

Brittney, Atwood'un yanına ağır adımlarla yaklaşırken ATV uzaktan kumandayla hareket ettirildi.

Haberin Devamı

Atwood ve Brittney'in peşinden koştuğu ATV, önceden hazırlanmış platformdan uçup patladı. Çığlıklar atan genç kadın, erkek arkadaşına sarıldıktan sonra patlamanın yaşandığı yere koşunca gerçekle yüzleşti. Şaka kurbanı olduğunu fark eden Brittney, önce erkek arkadaşına tekme savurdu sonra da Kane sıkı sıkı sarıldı.

Haberin Devamı

Şaka sosyal medyada gündem olurken YouTube'da bir günde 4 milyonu aşkın kişi tarafından izlendi.

İlgili galeriler:

Asansöre yerleştiren televizyonlar ve havalandırma tesisatı ile asansöre binen vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı.

Haberin Devamı

Kıyafet satan bir mağazada deneme kabinine giren adamları kabin dışında bambaşka bir ortam bekliyor: kadınların soyunma odası! Zavallı adamlara akıl tutulması yaşatan acımasız şakada emeği geçen herkese dev birer ödül vermek istiyoruz.

Seksi modelden Messi'ye kötü şaka

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!