Çılgın çiftin videosu sosyal medyayı karıştırdı!

Güncelleme Tarihi:

Çılgın çiftin videosu sosyal medyayı karıştırdı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2016 15:36

"Uçurumdan düşen sevgilisine yardım etmeyen genç" videosunun sırrı çözüldü.

Haberin Devamı

Görüntülerdeki çiftin Instagram fenomeni Jay Alvarrez ve sevgilisi Alexis Ren olduğu ortaya çıktı.

Çılgın çiftin videosu sosyal medyayı karıştırdı

Başta İngiliz basını olmak üzere uluslararası medyada yer bulan ve sosyal medyada büyük tepki toplayan videoda, Ren'in uçurumun kenarından denize doğru atlamaya karar verdiği sırada dengesini yitirdiği görülüyor. Ren daha sonra ise düşmemek için Alvarrez'in ayak bileğini tutmaya çalışıyor fakat sevgilisi ayağını geri çekiyor ve genç kadın aşağı düşüyor.

Haberin Devamı

Söz konusu görüntüler, uluslararası medyada yayımlandıktan sonra büyük tartışma yarattı. Pek çok kişi, sevgilisi uçurumdan düşen genç adamın umursamaz tavırlarına sinirlendi. Video görüntülerine yorum yapan bazı kullanıcılar, uçurumdan düşen genç kadının başına gelen durumun hayati risk taşıdığını ve erkek arkadaşının tutumunun hayatına mâl olabileceğini ifade etti.

Haberin Devamı

Daha sonra ise olayın, sosyal medyada yayımladığı renkli videolarla tanınan Alvarrez'in hem yönetip hem de sevgilisiyle birlikte rol aldığı bir klip çekiminde gerçekleştiği anlaşıldı.

Hollandalı DJ Don Diablo'nun "On My Mind adlı şarkısına çekilen ve YouTube'da yayımlanan "Summer" adlı video klipte, maceraperest Alvarrez-Ren çifti ile arkadaşlarının dünyanın çeşitli yerlerinde kaydedilen eğlenceli görüntülerine yer veriliyor.

Çılgın çiftin videosu sosyal medyayı karıştırdı

Çılgın çiftin videosu sosyal medyayı karıştırdı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!