Kıyamet kopuyor

Güncelleme Tarihi:

Kıyamet kopuyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kumbul'un ‘‘Abramczyk ile devam’’ kararı kriz yarattı

Kırmızı beyazlı kulüpte gerginlik giderek tırmanıyor. Bir grup öfkeli taraftarın tesislere gelmesinden tedirgin olan Teknik Direktör Rudiger Abramczyk ve yardımcısı Burak Dilmen antrenmana çıkmadı.

Sinirler gergin

Antalyaspor'da, deplasmanda alınan G.Birliği yenilgisi ilebaşlayan gerginlik giderek tırmanıyor. Başkan Bekir Kumbul'un, yöneticilerin ‘‘İşine son verelim’’ şeklinde diretmelerine rağmen sezon sonuna kadar Abramczyk ile devam etme kararı alması gerginliği doruk noktaya çıkardı. Kulüp binasına gelen bir grup öfkeli taraftarın yaptığı protestolardan tedirgin olan Teknik Direktör Abramczyk ile yardımcısı Burak Dilmen antrenmana çıkmadı.

Kulüp karıştı

Başkan Bekir Kumbul, yöneticilerle yaptığı toplantıdan sonra Genel Menajer Erdal Akpınar ve Teknik Direktör Abramczyk ile ayrı ayrı görüştü. Bu sırada 15-20 kişilik bir taraftar grubu kulüp binasına geldi. Kumbul da toplantıyı kısa keserek taraftar temsilcileri Süleyman Turhan, Recep Güler ve Hakan İrban ile görüştü. Taraftar temsilcileri de teknik heyetin işine son verilmesi için diretince Kumbul, ‘‘Dere geçilirken at değiştirilmez’’ dedi.

İdmana çıkmadı

Dışarıda toplanan 15-20 kişilik taraftar grubu ise ‘‘14 hafta oldu, süren doldu Abram-czyk’’ şeklinde sloganlar atarak Abramczyk'in odasına girmeye çalıştılar. Koridorda yardımcı antrenör Burak Dilmen ile tartışan grup ‘‘Abramczyk ile getirdiği futbolcuların Antalya'daki tatili ne zaman bitecek’’ diye bağırdılar. Bu gerginlikten tedirgin olan Alman Hoca ile yardımcısı Burak Dilmen ise, antrenmana çıkmayıp kondisyon salonunda beklediler.

İçeri girdiler

Takımı, yardımcı antrenör Mustafa Yılmaz çalıştırdı. Antrenman sahasına giren taraftarlardan Esat Şekerci, yardımcı antrenör Yılmaz'a seslenerek ‘‘Abramczyk'e söyle valizini toplasın. Bu adamı artık takımın başında görmek istemiyoruz’’ dedi. Daha sonra kulüp binasının zemin katına yönelen taraftar grubu, kondisyon salonundan çıkan Abramczyk ile karşılaştı. Ancak yardımcısı Dilmen, Abramczyk'i kolundan tutarak yeniden kondisyon salonuna soktu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!