Kıyafetlerin kurtarıcısı: En trend clutch modelleri

Güncelleme Tarihi:

Kıyafetlerin kurtarıcısı: En trend clutch modelleri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2016 10:50

Son yıllarda moda dünyasında hızlı bir şöhrete kavuşan clutchlar hem pratik oluşları hem de kolay taşınması ile popüleritesinin hakkını veriyor. İşte en trend clutch modelleri...

Haberin Devamı

Çantalar kadınların en sevdiği aksesuarlarının başında geliyor. Son zamanlarda moda dünyasında hızlı bir şöhrete kavuşan clutchlar ise hem pratik oluşları hem de kolay taşınması ile popüleritesinin hakkını veriyor. Defilelerde sıkça görmeye alıştığımız clutchlar önceleri sadece akşam davetlerinde ve gece kıyafetleri ile kullanılan bir aksesuar olsa da bugünlerde günlük kıyafetlerle ve spor kombinlerle bile kullanılabilen çeşitleri var. Plajlarda da değişik malzemelerden yapılmış olan hayat kurtarıcı clutchlara rastlayabilirsiniz. İşte son zamanların en trend clutch modelleri:

 

1. GECE CLUTCHLARI

Kıyafetlerin kurtarıcısı: En trend clutch modelleri

Haberin Devamı

Bu modeller düğünler, davetler ve gece gezmeleri için en favori modellerden. Gece çıkınca yanınıza almanız gereken belirli şeylerin sığacağı kadar küçük veya gösterişli büyük modellere kadar mağazalarda pek çok çeşit bulabilirsiniz. Dore veya lame detaylar barındıran modeller her kıyafetle kombinlenme açısından avantajlıdır. Bunun yanında siyah deri örgülü modeller de kaliteli bir duruş sergilemenize yardımcı olur. Sade bir gece kıyafetiniz varsa taşlı veya payetli modellerden yana tercihinizi yapabilirsiniz. Ayrıca egzotik hayvan derisinden yapılmış clutchlar da lüks mekanlardaki eğlencelerde tarzınızla göz doldurmanızı sağlar.

 

2. PLAJ CLUTCHLARI

Kıyafetlerin kurtarıcısı: En trend clutch modelleri

Plajlarda yeni moda rengarenk ve bohem desenli clutchlarla gezinmek. Yaz aylarının canlılığına uygun olan desenli ve alabildiğine renkli clucth modellerine ikat kumaş, bez veya boncuk gibi doğal malzemeler eşlik ediyor. Hasır ve örgü modellerde bulabileceğiniz clutch modelleri bikini ve kimononuzla uyumlu hale getirerek plajlarda göz alıcı bir şıklık sergileyebilirsiniz. Neoprene kumaştan yapılmış yeni nesil clutchlar ise plajda spor bir görünüm sergilemek isteyenler için biçilmiş kaftan.

 

Haberin Devamı

3. GÜNLÜK CLUTCHLAR

Kıyafetlerin kurtarıcısı: En trend clutch modelleri

Maskülen veya asi bir tarzınız varsa siyah köşeli ve deri clutch modelleri tam size göre. Bunun yanında sade ve tek renk giyinenler ise püsküllü veya çeşitli detayları olan clutchlarla spor ve stil sahibi bir şıklık sergileyebilirler. Mesajlı ve eğlenceli clutchlar da günlük kıyafetinizi hareketli hale getirmek ve esprili bir duruş sergilemek için oldukça uygun. Bunun yanında işli veya boncuklu değişik tarzda clutchlar ise bohem elbisenizle kombinlediğinizde size ayrı bir hava katar.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!