Kıvanç Tatlıtuğ sakatlandı, diz kapağı döndü!

Güncelleme Tarihi:

Kıvanç Tatlıtuğ sakatlandı, diz kapağı döndü
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2016 17:16

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, arkadaşları ile basketbol maçı yaptığı sırada kendini yerde buldu. Sakatlanan Tatlıtuğ’un diz kapağının döndüğü öğrenildi. Kıvanç Tatlıtuğ’un sakatlanmasına ilişkin tüm detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Geçtiğimiz aylarda stil danışmanı sevgilisiyle Paris’te romantik bir düğün ile dünya evine giren Kıvanç Tatlıtuğ, düğün sonrası balayına gitti, balayı ardından ülkeye dönüş yaptı ve işleriyle ilgilenmeye başladı.

Kıvanç Tatlıtuğ, arkadaşları ile birlikte basket maçı yaptı. Maç sırasında ters bir hareket yapmasıyla birlikte bir anda kendini yerde buldu. Acı içinde kıvranan Tatlıtuğ, hemen acil servise götürüldü.

Kıvanç Tatlıtuğ sakatlandı, diz kapağı döndü

Acil serviste muayenesi yapılan yakışıklı oyuncunun diz kapağının döndüğü anlaşıldı. Tatlıtuğ, diz kapağı için ameliyat ihtimali doğması üzerine, kendi doktoruna da muayene olmak istedi. Tatlıtuğ’un ameliyat olup olmayacağı kendi doktoruna muayene olmasından sonra kesinleşecek.

Haberin Devamı

Kıvanç Tatlıtuğ sakatlandı, diz kapağı döndü

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983 yılında Adana’da dünyaya geldi. Babası Bosna-Hersek kökenli ve Adana’lı, annesi ise Edirne’lidir. Tatlıtuğ, 2002 yılında Best Model of Turkey seçildi. Sonrasında Best Model of the World seçildi. 2005 yılında oyunculuk kariyerine adım atan yakışıklı oyuncu Tatlıtuğ, ilk olarak Gümüş dizisiyle televizyon ekranlarında olmaya başladı. Televizyon kariyerinde birçok sinema filmi, televizyon dizisinde rol aldı ve bir çok ödül kazandı. 2016 yılının başlarında stil danışmanı sevgilisi Başak Dizer ile evlendi.

BAKMADAN GEÇME!