Kıvanç Tatlıtuğ annesi hakkındaki soruya çok kızdı!

Güncelleme Tarihi:

Kıvanç Tatlıtuğ annesi hakkındaki soruya çok kızdı
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 11:15

Başak Dizer ile geçen ay Paris’te dünya evine giren Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün eczane çıkışında görüntülendi. Tatlıtuğ, habercilerin annesi ile ilgili sorusuna sert tepki verdi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Yakışıklı oyunu Kıvanç Tatlıtuğ, geçen ay iki yıldır birlikte olduğu stil danışmanı sevgilisi Başak Dizer ile Paris’te nikah masasına oturmuştu. Tatlıtuğ’un annesi Nurten hanım, sağlık sorunları nedeni ile oğlunun nikahına katılamamıştı.

Ancak, Nurten hanımın kendi Facebook hesabı üzerinden düğünden iki gün önce “Annesinin duasını almayan mutluluğu yakalayamaz” ve “Annenden başka hiç kimse senin hayatın daha iyi olsun diye gözyaşı dökmeyecek” gibi paylaşımlar yapmıştı. Sonrasında ise anne Nurten hanımın gelin Başak Dizer’i istemediği iddiaları ortaya atılmıştı. Kıvanç Tatlıtuğ, bu iddiaları yalanlamış, böyle bir konu olmadığını söylemişti.

Önceki gün eczane çıkışında objektiflere takılan Kıvanç Tatlıtuğ’a annesi ile ilgili soru soruldu. Tatlıtuğ, habercilerin bu sorusuna çok sinirlenerek “Gerekli açıklamayı zamanında yapmadık mı daha ne konuşayım?” diye çıkıştı. Buz sözler ile kızgınlığını dile getiren Tatlıtuğ, aracına binerek uzaklaştı.

Haberin Devamı

Kıvanç Tatlıtuğ annesi hakkındaki soruya çok kızdı

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983 yılında Adana’da doğdu. Babası Bosna-Hersek kökenli ve Adana’lı, annesi ise Edirne’lidir. 2002 yılında Best Model of Turkey seçildi ve sonrasında Best Model of the World seçildi. 2005 yılında Gümüş dizisi ile oyunculuk kariyerine başlangıç yaptı. Bir çok dizide başarılı performanslar sergileyerek aranan bir oyuncu oldu. 2016 Şubat ayında stil danışmanı Başak Dizer ile Paris’te evlendi.

 

BAKMADAN GEÇME!