Aşk şehri Paris'te romantik düğün: Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer'le evlendi!

Güncelleme Tarihi:

Aşk şehri Pariste romantik düğün: Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizerle evlendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2016 12:26

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve stilist sevgilisi Başak Dizer, dün akşam Paris’te gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine girdiler. Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ düğününe annesi Nurten Tatlıtuğ katılamadı.

Haberin Devamı

2 yıldan fazladır aşk yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ ve stilist sevgilisi Başak Dizer, dün akşam Paris'te gerçekleşen sade bir nikah töreni ile evlendiler. Paris Türk Büyükelçiliği'nde gerçekleşen çiftin nikahına sadece aileleri ve yakın dostları katıldı.

Çiftin nikahına Tatlıtuğ'un kardeşleri Cem Tatlıtuğ, Tugay Tatlıtuğ ve eşi Ebru Tatlıtuğ, yakın dostları İlker-Sanem Ayrık, KıvançKasabalı-Sedef Avcı, Hilal Saral, Ece Yörenç ve Gökhan Uyan'ın da aralarında olduğu toplam 45 davetli katıldı. Tatlıtuğ ve Dizer, nikaha katılan davetlilerin sosyal medyada fotoğraf paylaşmamalarını ria ettiler.

Nikahın ardından yeni evli çift ve tüm davetliler nikah sonrası düzenlene partiye katıldılar. Davetliler, hafta sonunu da Paeris'te geçirecek, Pazartesi günü Türkiye'ye dönecekler. Yeni evli çift Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, davetlileri uğurladıktan sonra balayına devam edecekler.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Tatlıtuğ'un annesi nikaha katılamadı. Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi sağlık sorunları nedeni ile oğlunun nikah törenine katılamadı. Ancak, Tatlıtuğ, nikaha katılamayan annesine nikah anını 3G bağlantısı ile canlı olarak izletti.

Nikahta gelin Başak Dizer'in nikah şahitliğini ortağı Deniz Marşan ile fotoğrafçı Tamer Yıldız yaptı. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un nikah şahitleri ise menajeri Gaye Sökmen ve yapımcı Kerem Çatay oldu.

Yeni evli çiftin düğün yemeği ve eğlencesi Shangri-La Hotel'de gerçekleşti. Otelin büyüleyici balo salonu ve Eyfel Kulesi manzaralı terasta davetliler ağırlandı. Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer için balayı odası olarak Madonna'dan Jennifer Lopez'e kadar bir çok ünlü yıldızın tercihi olan La Suite Imperiale'yi tercih etti. Çiftin Pazar akşamına kadar kalacakları balayı odasının fiyatı ise 15 bin euro.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!