Kıvanç: 65’inci Hükümet umut ve güven verdi

Güncelleme Tarihi:

Kıvanç: 65’inci Hükümet umut ve güven verdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2016 09:09

ADANA Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç, Başbakan Binali Yıldırım’ın ekonomide yol haritasını ’üretim ekonomisi’ olarak açıklamasının ’umut ve güven verici’ olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında kurulan 65’inci Hükümet ile siyasi ve ekonomik istikrarın, reformların devam edeceğine inandığını belirten ADASO Başkanı Kıvanç "Ülke olarak önemli ve hassas bir süreçten geçtiğimiz dönemde görev alan Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ile sayın bakanları tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi. Kıvanç, sanayi ve üretimi merkeze alan yapısal reformlara ağırlık verilerek acilen uygulanmasını, yatırım, teşvik başta olmak üzere iş hayatı ve sanayi üzerindeki yüklerin azaltılmasını beklediklerini vurguladı. Adana sanayisinin en önemli beklentisinin teşvik uygulamalarının yeniden düzenlenmesi olduğunu vurgulayan Kıvanç, ilçe bazında ve uzun vadede sağlanan katkı payı yerine yatırım heyecanını artıracak doğrudan desteklere ağırlık verilmesi gerektiğini kaydetti.

ÖMER ÇELİK ADANA İÇİN ŞANS’

Adana Milletvekili Ömer Çelik’in 65’inci Hükümet’te Avrupa Birliği Bakanı olarak atanmasından büyük memnuniyet duyduklarını bildiren Kıvanç, Adana’nın hükümette bir bakan ile temsil edilmeye devam edilmesini kent açısından olumlu karşıladıklarını ifade etti. Zeki Kıvanç "Sayın Bakanımız Ömer Çelik’in hükümette yer almasını Adana için büyük şans olarak görüyor, gurur duyuyoruz. Kentimize bugüne kadar olduğu gibi her alanda katkı ve destek sağlayacağı, önemli çalışmalara ve hizmetlere önderlik edeceği inancındayım" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!