KİTVAK'tan çocuklara 23 Nisan coşkusu

Güncelleme Tarihi:

KİTVAKtan çocuklara 23 Nisan coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 16:57

KİTVAK'tan çocuklara 23 Nisan coşkusu

Haberin Devamı

ULUSAL ve dini bayramlarda, onkolojiyle mücadele eden çocuklara yönelik etkinlikler düzenleyen KİTVAK, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi'nde çocukları sevindirdi.

KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul, çocuklarla birlikte yaşanan umut ve coşku dolu 23 Nisan etkinliğine katkı ve destek veren kişi ve kurumlara teşekkür ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızla, Dünya'da sadece kendilerine Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edilen böylesine anlamlı ve coşkulu bir bayramda buluşmaktan büyük mutluluk duyduk."

Elanur Ergun, Sudenaz Suda ve Çınar Küçükkılıç, seslendirdikleri "Atatürk" ve "23 Nisan" konulu şiirleriyle uzun süre alkışlandı. Kutlama etkinliğine Bayram Abla Animasyon Takımı çocuklara yönelik sürpriz oyunlar, Sofra Grup pasta ve meyve suları, Pasaport Pizza da pizza ikramı ile destek verdi. Program sonunda KİTVAK yönetim kurulu üyeleri tarafından çocuklara çeşitli armağanlar verildi.

İZMİR (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!