Kitvak Kurban Bayramı dolayısıyla bağışları bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Kitvak Kurban Bayramı dolayısıyla bağışları bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2018 11:34

Kitvak Kurban Bayramı dolayısıyla bağışları bekliyor

Haberin Devamı

KEMİK İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (Kitvak) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul, tedavileri süren ihtiyaç sahibi kanser hastaları ve yakınlarına destek vermek için Kurban Bayramı'nda bağışları beklediklerini söyledi.

İzmir'e bir onkoloji hastanesi ile maddi durumu iyi olmayan hasta ve hasta yakınlarının çok düşük ücretlerle teşhis ve tedavi süreçlerinde konaklama ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla iki konukevi kazandıran Kitvak, hasta ve hasta yakınları için çalışmalarına devam ediyor. Son olarak, Dokuz Eylül Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Acil Girişi İnciraltı Yerleşkesi'nde tamamlanan ikinci Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi'nin de hizmet vermeye başladığını ifade eden Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul, "Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi ve Ege Üniversitesi Kitvak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi'nin ardından bağışçılarımızla birlikte tamamlayarak hizmete sunduğumuz DEÜ Kitvak-Abdulrezzak Sancak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevimiz de şifa bulmak için İzmir dışından hastanelere koşan vatandaşlarımızın konaklama ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. Hayırseverlerimiz ve bağışçılarımız bizim can suyumuz. Ramazan ve Kurban Bayramı dolayısıyla yaptıkları bağışlar kanser tedavileri devam eden hastalarımız ve yakınlarının umudu oluyor. Bu bayramda da vakfımızın faaliyetleri için vatandaşlarımızdan az-çok demeden katkı ve destek bekliyoruz" dedi.

"KİTVAK HEPİMİZİN, BİRLİKTE YAŞATALIM"

Sadece ihtiyaç duyulan hastane ve konukevi gibi binaları yapmakla yetinmediklerinin altını çizen Soncul, "Hastanelerimizde tedavileri devam eden çocuklarımız başta olmak üzere, tüm hastaların özellikle onkoloji ile mücadelelerinde ihtiyaç duydukları moral motivasyon desteğimiz var. Milli ve dini bayramlarda aileleri ile birlikte onları yalnız bırakmıyor, bayramları birlikte kutluyor, hasta ve hasta yakınlarının ihtiyaç ve beklentilerine yönelik desteklerde bulunuyoruz. Hastane ve konukevlerimizin zaman zaman talepleri olabiliyor. Bu yıl da geçen yıl olduğu gibi konukevlerimizde kalan, hastanelerimizde tedavileri süren ihtiyaç sahibi kanser hastaları ve yakınlarına destek vermek için kurban bayramı vesilesiyle gönülden bağışlarınızı bekliyoruz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, vatandaşlarımız az çok demeden gönüllerinden kopan, diledikleri miktarlarda bağışta bulunabilirler. Biz vakıf olarak kurban kesimi yapmıyoruz. Bağışlar tümüyle sağlık alanında kullanıldığından kurban kesimi yapılmıyor. Bağış yapacak tüm hayırseverlerimize şimdiden şükranlarımızı sunuyoruz. Bakanlar Kurulu kararıyla vergiden muaf olan Vakfımız hakkında bilgi edinmek, projelerimizi, sosyal desteklerimizi öğrenmek isteyenler www.kitvak.org web sayfamızı ziyaret edebilirler ya da 0 232 463 37 63 telefonu arayabilirler" diye konuştu. İsteyenlerin Halk Bankası İzmir Konak Şubesi'ndeki 16000008 hesap veya TR74 0001 2009 7340 0016 0000 08 IBAN numarasına bağış yapabileceklerini dile getirdi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!