'Uzun Zaman Önce' Dublin’de

Güncelleme Tarihi:

Uzun Zaman Önce Dublin’de
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2020 10:06

Cihan Sağlam’ın yazıp yönettiği 'Uzun Zaman Önce', İrlanda’nın başkenti Dublin’de düzenlenen Silk Road Uluslararası Film Festivali’nde gösteriliyor. Başrollerini Onur Dikmen, Serdar Orçin, Reha Özcan ve Nihan Okutucu Dengiz’in paylaştığı dram ve gerilim türündeki film, Türkiye’de Mayıs ayında gösterime girecek.

Haberin Devamı

Cihan Sağlam’ın senaryosunu yazıp yönettiği 'Uzun Zaman Önce', uluslararası prömiyerini Silk Road Uluslararası Film Festivali’nde yapıyor. Geçtiğimiz yıl Adana Altın Koza Film Festivali’nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Serdar Orçin), Boğaziçi Film Festivali’nde de En İyi Kadın Oyuncu (Nihan Okutucu Dengiz) ödüllerini kazanan 'Uzun Zaman Önce', festivalin Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması’nda yarışıyor.
İrlanda’dan başkenti Dublin’de düzenlenen ve bu yıl sekizincisi gerçekleşecek Silk Road Uluslararası Film Festivali, Çin’den başlayıp Anadolu ve Akdeniz üzerinden Avrupa’ya uzanan tarihi ticaret yolu İpek Yolu’ndan ilham alarak Asya ve Avrupa sinemasının en yeni örneklerini bir araya getiriyor. Festivalin uzun metraj film yarışmasında Türkiye sinemasını temsil edecek olan 'Uzun Zaman Önce', Abel Ferrara, Joe Carnahan gibi yönetmenlerin son filmleriyle birlikte yarışacak. Cavit Çetin Güner ve Armağan Lale’nin ortak yapımcılığında gerçekleşen 'Uzun Zaman Önce'nin oyuncu kadrosunda ayrıca Ümit Çırak, Esra Bezen Bilgin, Zeynep Kaçar, Sevinç Erbulak ve Murat Garipağaoğlu yer alıyor. Müziklerini Uygur Yiğit’in yaptığı, görüntü yönetmenliğini Deniz Pişkin’in, sanat yönetmenliğini de Ufuk Özek’in üstlendiği film, Türkiye’de Mayıs 2020’de gösterime girecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!