TÜYAP, Artist 2018'e hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

TÜYAP, Artist 2018e hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2018 15:55

Heykel, resim, fotoğraf, video ve sinema gibi farklı disiplinlerden, farklı şehirlerden 35 genç sanatçı, TÜYAP bünyesindeki 'Ağustos Atölyesi'nde buluşuyor. Atölye'den çıkan ürünler 10-18 Kasım arasında gerçekleşecek ARTİST / İstanbul Sanat Fuarı'ndaki 'Deneyim' sergisinde izleyici ile buluşacak.

Haberin Devamı

TÜYAP, 1-25 Ağustos 2018 tarihleri arasında Ağustos Atölyesi’ne ev sahipliği yapıyor.

Genç sanatçıları desteklemeyi, kolektif üretim pratiklerini geliştirmeyi, yeni dayanışma ağları örmeyi ve sanat alanına yeni bir tür üretim-sergileme-seyir pratiği sunmayı amaçlayan Ağustos Atölyesi’nde heykel, resim, fotoğraf, video ve sinema gibi farklı disiplinlerden, farklı şehirlerden 35 sanatçı yer alıyor.

Koordinatörlüğünü Eda Yiğit ve Ezgi Bakçay’ın üstlendiği Ağustos Atölyesi’nin ürünleri Kasım ayında 'Deneyim' sergisinde izleyici ile buluşacak. Atölye sürecindeki teorik ve pratik çalışma dinamiği İstanbul Sanat Fuarı’nın omurgasını oluşturacak.

Bu yıl 28'inci kez kapılarını açmaya hazırlanan ARTİST / İstanbul Sanat Fuarı zorlu ve bir o kadar da zengin bir kavram olan 'Deneyim'i ele alacak.

Haberin Devamı

Tüm katılımcılarını estetiğin, etiğin, emeğin, bilimin, bilimkurgunun, teknolojinin, tarihin, popüler kültürün çoklu perspektifinden 'deneyim' kavramını tartışmaya davet ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!