Tiyatro, müzik ve sinema esintileri ENKA Açıkhava'da

Güncelleme Tarihi:

Tiyatro, müzik ve sinema esintileri ENKA Açıkhavada
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2018 15:07

1. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları 9 Temmuz haftasında çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. “Mutluyduk Belki Bugüne Kadar” oyununun ve “Barış için Müzik Orkestrası”nın konserinin yanında, Oscar ödüllü “The Shape of Water/Suyun Sesi”  ve “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri / Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri” filmleri de ENKA Sahnesinde seyirciyle buluşacak.

Haberin Devamı

 Haftanın ilk etkinliğinde Açıkhava, 'Mutluyduk Belki Bugüne Kadar' oyunuyla perdelerini aralayacak. Yedi arkadaş̧ın bir akşam yemeğinde oynadığı bir oyun çevresinde şekillenen ve oyuncuları arasında Canan Atalay, Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Gökçe Eyüboğlu, Giray Altınok gibi isimlerin yer aldığı oyun, 9 Temmuz Pazartesi akşamı saat 21.15’te ENKA Açıkhava'da olacak.Sosyal ve ekonomik imkanları kısıtlı çocuklara ve gençlere ücretsiz müzik eğitimi sağlamak amacıyla kurulan Barış İçin Müzik Vakfı’nın çocuklardan oluşan Barış İçin Müzik Orkestrası, saat 17.00’de klasik eserlere ENKA Açıkhava Sahnesi’nde hayat verecek. Konseri takiben, En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Prodüksiyon Tasarımı ve En İyi Film Müziği dallarında, 4 Oscar ödülünün sahibi 'The Shape of Water / Suyun Sesi' filmi, saat 21.15’te gösterilecek.

Haberin Devamı

Haftanın son etkinliği, 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri / Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri' filmi olacak.  En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar ödülleriyle taçlandırılan film, 12 Temmuz Perşembe akşamı saat 21.15’te izleyiciyle buluşacak.

1. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları etkinlik biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşılabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!