'Salon' 8 Eylül'de sezonu açıyor

Güncelleme Tarihi:

Salon 8 Eylülde sezonu açıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2018 12:04

Salon’un yeni sezon konserlerinin biletleri 5 Ağustos Pazar günü satışa çıkıyor.

Haberin Devamı

Salon’da sezon açılışını vereceği iki konserle 'Rhye' yapacak. Kanadalı Michael Milosh’un, Danimarkalı Robin Hannibal’la ortak projesi Rhye, bu yılın başında yayımladıkları ikinci albüm ‘Blood’ın ardından dünya çapında bir turnesi kapsamında, ikinci Salon konserleri için 8 ve 9 Eylül’de iki gece üst üste tekrar İstanbul’da. Salon’un ikinci konuğu ise Balthazar ile tanınan Maarten Devoldere’den solo projesi Warhaus olacak. 15 Eylül’de İstanbul'da ilk kez Salon’a konuk olacak Warhaus’un ardından, 2018 tarihli ‘In the Rainbow Rain’ albümünden parçalarla Okkervil River, 19 Eylül’de Salon dinleyicisi ile buluşacak.

Salon tüm sezon boyunca aralarında The Soft Moon, Sons of Kemet, Jehan Barbur, Mashrou’ Leila, La Luz ve Jakuzi ile daha birçok ismi hayranlarıyla buluşturmaya devam edecek.

Haberin Devamı

Biletler 5 Ağustos pazar günü satışta

Salon’un yeni sezon programının biletleri 5 Ağustos Pazar günü saat 10.30’da satışa çıkacak. Kısa bir süre avantajlı fiyatlarla satışa çıkacak olan biletler, Biletix satış kanalları ve hizmet bedeli olmadan ana gişe İKSV’den (Pazar günleri hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında) temin edilebilir. Lale Kart sahipleri için indirimli ön satış dönemi ise 3 Ağustos Cuma günü başlıyor.

Salon etkinliklerinde Vodafone FreeZone üyelerine bir bilet alana ikinci bilet hediye.

Salon İKSV’de bu sezon da Garanti Bankası sponsorluğunda gerçekleşecek Garanti Caz Yeşili konserleri izleyicilerle buluşacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!