Metal efsanesi Manowar son kez İstanbul’da

Güncelleme Tarihi:

Metal efsanesi Manowar son kez İstanbul’da
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2019 14:48

Metal tarihinin en büyük gruplarından Manowar, ‘The Final Battle’ turnesi kapsamında unutulmayacak bir konser için Türkiye’ye geliyor. Heavy metal bayrağını neredeyse 40 yıldır en tepelerde taşıyan efsane grup Manowar, 20 Temmuz gecesi bugüne kadarki en büyük sahne prodüksiyonuyla KüçükÇiftlik Park’ta sahneye çıkacak.

Haberin Devamı

Vera Müzik ve Hammer Müzik organizasyonuyla gerçekleşecek ‘%100 Metal’ gecesinde Türkiye’de son kez sahneye çıkacak Manowar’un beyni Joey DeMaio’dan Türkiye’deki hayranlarına mesaj var: “Manowar’un Türk hayranları yıllar boyunca tutkularını ve bağlılıklarını tüm dünyaya gösterdiler; Manowar olarak bundan onur duyuyoruz. Türkiye’deki en güçlü metal hayranları olan Manowar hayranlarıyla paylaşacağımız bu unutulmaz metal deneyimini iple çekiyoruz!”

1980’de kurulan, çıkardığı albümler ve klasikleşmiş bir dolu şarkısıyla metal denince ilk akla gelen gruplardan biri olan Manowar; Eric Adams’ın benzersiz çığlıkları, Joey DeMaio’nun yürek hoplatan basları ve kimseye benzemeyen sahne performanslarıyla adını metal tarihine hiç silinmeyecek şekilde yazdırmış bir grup. Daha önce ülkemizde konserler veren ve her seferinde unutulmaz anılar bırakan Manowar’un 20 Temmuz KüçükÇiftlik Park’taki veda konserini özel kılan bir diğer önemli konuysa, grubun sadece en büyük hit’lerinden oluşacak bir setlist’le sahne alacak olması...

 

BAKMADAN GEÇME!