Klasik ve caza yeni direktörler

Güncelleme Tarihi:

Klasik ve caza yeni direktörler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2018 15:07

10 yıldır İstanbul Müzik Festivali Direktör Yardımcısı olarak çalışan Efruz Çakırkaya İstanbul Müzik Festivali'nin yeni direktörü, yedi yıldır İstanbul Caz Festivali Direktör Yardımcısı olarak çalışan Harun İzer de İstanbul Caz Festivali Direktörü oldu.

Haberin Devamı

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen İstanbul Müzik Festivali ve İstanbul Caz Festivali’nin yeni direktörleri atandı.
2008 yılından bu yana İstanbul Müzik Festivali Direktör Yardımcısı olarak çalışan Efruz Çakırkaya, İstanbul Müzik Festivali Direktörü, 2011 yılından bu yana İstanbul Caz Festivali Direktör Yardımcısı olarak çalışan Harun İzer de İstanbul Caz Festivali Direktörü görevini üstlendi.
46 yıldır düzenlenen İstanbul Müzik Festivali’nin yeni direktörü Efruz Çakırkaya görevine 1 Ağustos'ta başlayacak.

2006 yılından bu yana İstanbul Müzik Festivali'nin direktörlüğünü yürüten Yeşim Gürer Oymak, İKSV Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürecek ve aynı zamanda festivale Artistik Danışman olarak destek vermeye devam edecek.
Bu sene 25. yaşını kutlayan İstanbul Caz Festivali’nin yeni direktörü Harun İzer görevi 15 yıldır birlikte çalıştığı Pelin Opcin’den devraldı.
Pelin Opcin, Şubat ayında, Londra Caz Festivali‘ni düzenleyen Serious’ın Programlama Direktörü olarak göreve başlamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!