İstanbul’a geliyor

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’a geliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2018 21:22

Dünyada New York, Los Angeles, Paris, Berlin ve Sao Paulo’nun aralarında bulunduğu 16 farklı şehirde gerçekleşen Red Bull Music Festival, 26-30 Eylül tarihleri arasında İstanbul’a geliyor.

Haberin Devamı

Beş gün sürecek festval, yedi ayrı mekanda farklı müzik türklerini festivale özel temaların altında bir araya getirecek. Konserlerin yanısıra sergiler, film gösterimleri ve söyleşilerin de yer alacağı festivalde 60 sanatçı yer alacak.

DOĞAÇLAMA GECESİ
Festival, 26 Eylül Çarşamba akşamı Avusturya Başkonsolosluğu’nun Avusturya Kültür Ofisi Bahçesi’nde yapılacak ‘doğaçlama gecesi’yle başlayacak. Sahnede aralarında Ah! Kosmos, Cahit Berkay (Moğollar), Dr. Das (Asian Dub Foundation), Gökçe Gürcay (Gevende), Eralp Güven (Islandman), Hans Joachim Irmler (Faust), Lydia Kavina, Şirin Pancaroğlu, Aybike Çelik Özbey (reptilians from andromeda), Okay Temiz ve Hakan Vreskala’nın da olduğu 16 müzisyen doğaçlama performansı sergileyecek. Festival kapsamında beş gün boyunca Yeşilçam’ın film akımlarından B-Movie’ler seyirciyle buluşacak; ‘Süpermen Dönüyor’, ‘Yılmayan Şeytan’, ‘Tarkan Vikinglere Karşı’ ve ‘Şeytan’ filmleri gösterilecek. Festival Zorlu Performans Sanatları Merkezi ve Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleştirilecek konserlerle devam edecek. Festivalin biletlerine mobilet.com’dan ulaşılabilir.

Haberin Devamı

İstanbul’a geliyor

Art of B-Movies teması kapsamında yer alan bir diğer etkinlik ise 27 Eylül Perşembe akşamı Kadıköy Sineması’nda gerçekleşecek. Gaye Su Akyol ve Bubituzak sahnede ‘Yılmayan Şeytan’ filmine bir soundtrack oluşturacaklar.

İstanbul’a geliyor

28 Eylül Cuma günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde, Kamufle ve Arkadaşları, Ezhel, İngiltere’nin ünlü kadın MC’lerinden Little Simz ve Amerikalı rapper ‘Zebra Katz’ sahne alacak. 

İstanbul’a geliyor

29 Eylül Cumartesi ise, Beykoz Kundura Fabrikası’nda Rave sahnesinde Robogeisha ve Seretan, Sassy J ve Volcov, John Talabot ve Axel Boman’ın projesi Talaboman ve ardından sabahın ilk ışıklarında Barış K ve Vladimir Ivkovic B2B performans sergileyecek.
Festivalin biletlerine mobilet.com’dan ulaşılabilir.

BAKMADAN GEÇME!