İstanbul Fringe Festival biletleri satışta

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Fringe Festival biletleri satışta
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2019 15:45

Türkiye’de ilk kez 18-22 Eylül tarihleri arasında şehrin farklı sanat mekânlarında, Türkiye’den ve dünyadan 20 ekibi ağırlayacak olan Istanbul Fringe Festival’in sınırlı sayıdaki erken dönem biletleri satışa çıktı.

Haberin Devamı

Uluslararası Fringe Topluluğu’nun bir parçası olan Istanbul Fringe Festival’in ilk senesinde dünyanın birçok ülkesinden ve Türkiye’den ekipler yer alacak. Programda tiyatro, dans ve performans gösterilerinin yanı sıra yerli ve yabancı ekiplerin vereceği workshop’lar ve partiler de var. Tiyatro, dans ve performans disiplinlerindeki gösterimlerin biletleri tiyatrolar.com.tr üzerinden alınabilecek. 18-22 Eylül tarihleri arasında şehrin farklı mekânlarında gerçekleşecek festivalin sınırlı sayıdaki erken dönem biletleri satışta.

‘Alternatif’, ‘keşfedilmemiş’, ‘sınır’ anlamlarına gelen 'Fringe’in hikayesi, 1947 yılında Uluslararası Edinburg Festivali’ne misafir olarak katılan ve gösterilerini ‘bir kenarda’ sergileyen sekiz ekiple başladı. Bu oluşum, çağdaş gösteri sanatları alanındaki festivallerden biri olarak Edinburg Fringe’e dönüştü. Her şehirde farklı ölçek ve formlarda düzenlenen Fringe Festivalleri alternatif ve yenilikçi işler üreten genç sanatçılara işlerini uluslararası platformda sergileme imkânı sunuyor.

Festivalle ilgili detaylı bilgi fringeistanbul.com adresinde.

İstanbul Fringe Festival biletleri satışta

Cute (Skin) 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!