Irmak Konserleri, Boğaziçi Caz Korosu ve Boğaziçi Gençlik Korosu ile açıldı

Güncelleme Tarihi:

Irmak Konserleri, Boğaziçi Caz Korosu ve Boğaziçi Gençlik Korosu ile açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2018 14:36

Bu yıl ikincisi düzenlenen Irmak Konserleri, Boğaziçi Caz Korosu ve Boğaziçi Gençlik Korosu konseri ile açılışını gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Gençlik Kültür Vakfı’nın öncülüğünde, Irmak Okulları Kültür Merkezi’nin ev sahipliğinde, bu yıl ikincisi düzenlenen Irmak Konserleri, Boğaziçi Caz Korosu ve Gençlik Korosu konseri ile açılışını yaptı. Boğaziçi Gençlik Korosu ve ardından sahne alan Boğaziçi Caz Korosu, Şef Masis Aram Gözbek ve Yardımcı Şef Mert Can Dursun yönetiminde muhteşem repertuvarlarıyla sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

27 Kasım Salı akşamı saat 20.30’da Irmak Okulları Kültür Merkezinde gerçekleşen Boğaziçi Caz Korosu ve Boğaziçi Gençlik Korosu konseri öncesinde, Şef Masis Aram Gözbek ve Yardımcı Şef Mert Can Dursun, Irmak Ortaokul Korosu öğrencileri ile keyifli bir çalıştay gerçekleştirdi. Çalıştay sonrası gerçekleşen konser sonunda da Irmak Ortaokul korosu öğrencileri koroya dahil olarak şarkılar seslendirdi. Irmak Ortaokul korosu öğrencileri, koro kültürünün yaygınlaşmasında öncü kabul edilen Boğaziçi Caz ve Boğaziçi Gençlik Korosuyla birlikte sahne alarak unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Irmak Konserleri 2018-2019 sezonuna Piatango&Oya Küçümen, Kerem Görsev Trio, Ayangil Acappella Korosu ve Borusan Quartet’in yeni repertuvarları ile devam edecek.
Biletix tarafından satışa sunulan biletlerden elde edilecek gelir, Gençlik Kültür Vakfı tarafından öğretmen adaylarına burs olarak verilecek. 
 
 
Konserlerle ilgili tüm bilgilere http://www.irmakkulturmerkezi.com/ adresinden de ulaşılabiliyor.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!