İnci Aral'dan yeni kitap: 'Aşkın Güzelliği'

Güncelleme Tarihi:

İnci Araldan yeni kitap: Aşkın Güzelliği
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2019 14:56

Usta yazar İnci Aral yeni kitabı 'Aşkın Güzelliği'nde kalbin ritmini değiştiren aşkın her evresini, geçici hevesleri, uçucu mutlulukları, yıkımları, coşkuyu, özlemi anlatıyor.

Haberin Devamı

Yazar İnci Aral yeni kitabı 'Aşkın Güzelliği' ile okurların karşısına çıkıyor. ''Bu kitap benim aşk üzerine düşünme ve yazma deneyimlerimden doğdu.'' diyen usta yazar, kitabını okurlarına şu şekilde sunuyor: 

''Her aşk hikâyesi kendini tamamlamak ister. Bazı aşklar kendini yazar ve siler bazıları ise tamamlar...

"Kalbimin ritmini en çok sevgiler, aşklar yükseltti. Ben de herkes gibi geçici hevesler, uçucu mutluluklar, kırılma ve yıkım anları yaşadım. En güzel yıllarımı, mektuplar yazarak geçirdim. Sözcüklerin bin bir anlam taşıyan yankısının, coşku ve özlemlerin yakıcı gelgitlerinin, kuşkular, suçlama ve çaresizliklerin sabırla satırlara döküldüğü uzun geceler yaşadım.

Sonraları, aşk üzerine çok şey söyledim, aşkın türlü görünümlerini, yaşanma biçimlerini anlatan romanlar, öyküler yazdım. Hayal ettiğim ya da yeniden kurguladığım her aşk sözcüklere dönüşürken gerçeği aştı ve yeni bir gerçeklik kazandı.

Haberin Devamı

Aşk, kendi imgemizi yeni baştan yarattığımız, kendimize yeni ve anlamlı bir varoluş aradığımız bir süreç. Benzersiz güzellik ve zenginlikte bir olgu. Başka biriyle bütünleşmeye yönelik derin, evrensel bir arzu. Bir başkaldırı ve özgürlük eylemi olduğu kadar imkânsız bir sonsuzluk rüyası.

Yazdıklarımdan örneklerle ilerlerken aşka dair bildiğim ne varsa içine aldı. Dilerim, yaşanmakta olan, yaşanıp bitmiş ya da yaşanacak tüm aşklara bir ayna ve armağan olur.''

İnci Araldan yeni kitap: Aşkın Güzelliği

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!