Diyarbakır Kitap Fuarı'nın onur konuğu Mıgırdiç Margosyan

Güncelleme Tarihi:

Diyarbakır Kitap Fuarının onur konuğu Mıgırdiç Margosyan
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2018 15:15

Bu yıl altıncısı düzenlenecek Diyarbakır Kitap Fuarı, 25-30 Eylül tarihleri arasında TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

120 yayınevinin katılımıyla hazırlanan Diyarbakır 6. Kitap Fuarı panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan 60 kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak. Altı gün boyunca düzenlenen etkinlikler ve imza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalayacak.

 

ONUR KONUĞU MIGIRDİÇ MARGOSYAN

Diyarbakır 6. Kitap Fuarı Onur Konuğu yazar Mıgırdiç Margosyan olacak. Fuar süresince düzenlenecek panel ve söyleşilerde Margosyan’ın edebiyatı, eserleri ve yaşamı ele alınacak; aynı zamanda TÜYAP tarafından kendisi için armağan kitap hazırlanacak.

Girişin ücretsiz olduğu Diyarbakır Kitap Fuarı her gün 10.00-19.30, kapanış günü 30 Eylül Pazar günü ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Haberin Devamı

Diyarbakır Kitap Fuarı'nın  programı, konuk yazarları ve imza günleri www.diyarbakirkitapfuari.com sitesinden veya facebook/diyarbakirkitapfuari, twitter/kitapfuari ve instagram/kitapfuari hesaplarından takip edilebilir. 

BAKMADAN GEÇME!