Daha fazla kitap daha fazla sanat daha fazla hayat...

Güncelleme Tarihi:

Daha fazla kitap daha fazla sanat daha fazla hayat...
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 05, 2017 18:28

3 Şubat 2017 tarihinde yayın hayatına başlayan Türkiye'nin haftalık tek kitap sanat dergisi Hürriyet Kitap Sanat bu cuma 36'ncı sayısıyla okurlarıyla buluşuyor...

Haberin Devamı

Yayın hayatına 3 Åžubat 2017'de baÅŸlayan, Hürriyet gazetesinin haftalık kitap sanat dergisi Hürriyet Kitap Sanat bu cuma 36'ncı kez okuyucuyla buluÅŸuyor. Yayın hayatına baÅŸladığı günden beri Türkiye'nin sanat gündeminin nabzını tutan dergi, edebiyat, plastik sanatlar, güncel sanat, tiyatro, sinema, klasik müzik, caz ve alternatif müzik alanındaki özel haber ve söyleÅŸileriyle her cuma okuyucuyla buluÅŸuyor.Â
Sanat ve kitabın buluşma noktası olan Hürriyet Kitap Sanat'ın bu haftaki kapak konusu ise milyonlarca polisiye-gerilim edebiyatı tutkununun nefesini tutarak beklediği, son Dan Brown romanı 'Başlangıç' (Origin). Dan Brown'ın "Nereden geldik? Nereye gidiyoruz?" sorusunu sorduğu heyecan dolu romanını, kitabı ilk okuyanlardan biri olan Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök değerlendirdi. 

Haberin Devamı


Bu hafta ayrıca çağdaş Türk edebiyatının önemli isimlerinden Mario Levi de Kitap Sanat'ın konuğu. Levi, son romanı 'Yanlış Tercihler Mahallesi'ni Efnan Atmaca'ya anlattı. 
Sanat sayfalarında, bu yıl kapılarını 18'inci kez açan İş Sanat'ın yeni sezon programının Serhan Bali imzalı bir değerlendirmesi yer alıyor. Sanatında 45 seneyi geride bırakan ressam Balkan Naci İslimyeli de yeni sergisi 'Hatırlamak'ı Kitap Sanat'a anlattı.

Daha fazla kitap daha fazla sanat daha fazla hayat...



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!