Bir Roman karnavalı: Romanival!

Güncelleme Tarihi:

Bir Roman karnavalı: Romanival
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2019 13:55

Romanival, Bir Roman Karnavalı sloganıyla 4 Mayıs’ta Hıdırellez’i ve Roman kültürünü yaşatmak için İzmirlilerle buluşuyor. İzmir Arena’daki etkinlikte Hamdi Akatay & Tepecik Filarmoni Orkestrası, Kobra Murat, Dolapdere Big Gang, Taksim Trio gibi Roman müziğinin önde gelen isimleri sahnede olacak.

Haberin Devamı

Doğa baharla gülümsemeye başlarken; dileklerin gökyüzüne yollandığı, bolluğun, bereketin, hayallerin sonsuzluğunda; dansla, neşeyle, umutla kutladığımız gün Hıdırellez. Romanival, ’Bir Roman Karnavalı’ sloganıyla 4 Mayıs’ta Hıdırellez’i ve Roman kültürünü yaşatmak için İzmir Arena’da İzmirlilerle buluşuyor.
Fabric House&Urban Tune işbirliğiyle gerçekleşecek Romanival kapsamında Hamdi Akatay & Tepecik Filarmoni Orkestrası, Kobra Murat, Dolapdere Big Gang, Taksim Trio gibi Roman müziğinin önde gelen isimleri ile Dimitrios The Music Medicine, Hakan Kabil Klarnet Project, Dj Bey sahnede olacak.
Romanival; birbirinden çeşitli ürünlerin bulunduğu pazar alanı, tüm gün sürecek atölyelerle gerçek Roman kültürüne ve halkına dair birçok sürprizle karnaval deneyimini bir arada sunacak.
Romanival, 4 Mayıs’ta İzmir Arena’da. Biletler Biletix’te. Ön satış 55 TL., 5 Nisan itibariyle 70 TL. www.romanival.com

 

BAKMADAN GEÇME!