Adana Film Festivali ile Rode Tulp Film Festivali işbirliği

Güncelleme Tarihi:

Adana Film Festivali ile Rode Tulp Film Festivali işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2018 16:14

Adana Film Festivali ile Rode Tulp Film Festivali işbirliği - Uluslararası Adana Film Festivali ile Hollanda'da düzenlenen Rode Tulp Film Festivali arasında işbirliği yapılmasına yönelik protokol imzalandı

Haberin Devamı

Adana Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 22-30 Eylül tarihlerinde 25'incisi düzenlenecek Uluslararası Adana Film Festivali ile Rode Tulp Film Festivali arasında işbirliği yapılması kararlaştırıldı.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Rode Tulp Film Festivali Direktörü Mehmet Emin Alkanlar arasında işbirliğine ilişkin protokol imzalandı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, protokolün Adana Film Festivali'nin Avrupa sinemasıyla bağını güçlendirdiğini ve uluslararası özelliğini pekiştirdiğini belirtti.
Sözlü, festivalin daha etkili hale gelmesi ve Adana'nın kültür-sanat kenti olma özelliğinin sağlamlaştırılması yolunda çaba harcamaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Adana Film Festivali Direktörü İsmail Dikilitaş da Hollanda'ya uzanan sinema köprüsünün, festivalin gücünü artıracağını kaydetti.


BAKMADAN GEÇME!