'5. Barış ve Sevgi Buluşmaları' Beylikdüzü’nde başlıyor

Güncelleme Tarihi:

5. Barış ve Sevgi Buluşmaları Beylikdüzü’nde başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2018 12:27

Beylikdüzü’nde, bu yıl 5.’si düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kortej Yürüyüşü ve Tuğba Yurt konseri ile başlıyor.

Haberin Devamı

30 Ağustos - 9 Eylül tarihleri arasında Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda yapılacak buluşmalar, İstanbullular’ı bekliyor. Geçen yıl “Adalet” temasıyla yapılan Çardak Altı Sohbetleri’nde bu kez tema 'Eğitim' olacak. Çardak Altı Sohbetleri’nde; Sunay Akın’dan Ahmet Ümit’e, Levent Üzümcü’den Aydın Örs’e birbirinden değerli isimler, eğitim konusunu tüm boyutlarıyla konuşacak. Söyleşiler ise 31 Ağustos - 9 Eylül tarihlerinde, 19.00 - 20.30 saatleri arasında, Yekta Kopan’ın moderatörlüğünde yapılacak. 

Sahaf Festivali kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen Sahaf Söyleşileri  ise Ümit Nar’ın moderatörlüğünde, 31 Ağustos - 9 Eylül tarihlerinde, 17.00 - 18.30 saatleri arasında yapılacak.  Cengiz Özdemir, Ozan Sağsöz, Ceren Sungur, Mehmet Ö. Alkan, Ahmet Mümtaz Taylan, Hakan Günday, Emin Nedret İşli, Olgay Söyler, Osmantan Erkır, Erol Üyepazarcı, Sevin Okyay, Murat Meriç, Galip Dursun, Işın Beril Tetik, Demokan Atasoy ve Lütfi Seymen gibi ünlü isimler, Sahaf Söyleşileri’ne konuk olacak.‘Kadıköy Sahaflığı’ndan Türkiye’de Polisiye Romana, Müzikli Türkiye Tarihi’nden Semavi Eyice ve Kütüphanesi’ne kadar birçok konu, söyleşide ele alınacak. Festivalde ayrıca; 3 - 8 Eylül tarihleri arasında, Mini Golf, Streetball, Tavla Turnuvaları gerçekleşecek. İstanbullular’ı,Barış ve Sevgi Buluşmaları’na davet eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Dünyanın her yerinde, hayatın her alanında barışın hakim olmasını dileyenlerin, sevginin değerine inananların kalbi 5 yıldır Beylikdüzü’nde atıyor. Gelin, siz de bu büyük mutluluğun bir parçası olun.” dedi. 

Haberin Devamı

Barış ve Sevgi Buluşmaları konser programlarında sevilen sanatçılar,  Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda, her akşam 21.15’te, Beylikdüzü halkı ile buluşacak. 30 Ağustos - 9 Eylül arası gerçekleşecek konserlerde ‘İlyas Yalçıntaş, Fatma Turgut, Derya Uluğ, Çılgın Sedat, Haluk Gülsoy, Elif Buse Doğan, Gökhan Birben, Manuş Baba, Sıla, Ziynet Sali’ gibi sevilen isimler sahne alacak.  İzmir’in Kurtuluşu’nun 96. Yıldönümü, Koray Avcı'nın final konseriyle kutlanacak. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!