16 şehir gezdi İstanbul’a geldi

Güncelleme Tarihi:

16 şehir gezdi İstanbul’a geldi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2018 11:55

Dünyanın 16 farklı şehrinde müzikseverlerle buluşan Red Bull Music Festival 26-30 Eylül tarihleri arasında İstanbul’a geliyor.

Haberin Devamı

Beş gün sürecek festival, yedi ayrı mekânda farklı müzik türlerini festivale özel temaların altında bir araya getirecek. Konserlerin yanı sıra sergiler, film gösterimleri ve söyleşilerin de yer alacağı festivalde 60 sanatçı sahneye çıkacak.

26 Eylül: Festival, Avusturya Başkonsolosluğu’nun Avusturya Kültür Ofisi bahçesinde Cahit Berkay, Hakan Vreskala gibi 16 müzisyenin katıldığı ‘doğaçlama gecesi’yle başlayacak.

27 Eylül: Kadıköy Sineması’nda Gaye Su Akyol ve Bubituzak sahnede ‘Yılmayan Şeytan’ filmine bir soundtrack oluşturacaklar.

28 Eylül: Zorlu PSM’de Kamufle ve Arkadaşları, Ezhel, İngiltere’nin ünlü kadın MC’lerinden Little Simz ve Amerikalı rapper ‘Zebra Katz’ sahne alacak.

29 Eylül: Beykoz Kundura Fabrikası’nda Rave sahnesinde Robogeisha ve Seretan, Sassy J ve Volcov, John Talabot ve Axel Boman’ın projesi Talaboman ve ardından sabahın ilk ışıklarında Barış K ve Vladimir Ivkovic B2B performans sergileyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!