Kitap okuyana hediye

Güncelleme Tarihi:

Kitap okuyana hediye
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2017 15:47

Kitap okuyana hediye

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Belediyesi tarafından açılan yaz spor okulları, düzenlenen törenle kapandı.

Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü koordinesinde Adrasan, Mavikent, Beykonak mahalleleri ve ilçe merkezi olmak üzere 4 noktada açılan yaz spor okullarının tamamlanması dolayısıyla kapanış töreni düzenlendi. Yaz spor okullarına katılan çocuklar futbol ve basketbol başta olmak üzere çeşitli spor dallarında eğitim aldı. Çocuklar spor eğitimin yanı sıra çeşitli sosyal ve kültürel aktivitelere de katılma imkanı buldu. Kapanış töreninde, sezon başında Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından hediye edilen kitapları okuyan ve özetini çıkaran çocuklara futbol ve basket topu hediye edildi.

Törene katılan Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Çataltepe, "Çocuklarımız yaz tatilinde hem spor yaptılar hem de kitap okuma alışkanlığını geliştirdi. Kitap okuyan ve okuduğunun kanıtı olarak özet çıkaran çocuklarımız ödüllerini aldı" dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Songur ise "Yaz spor okullarında çocuklarımız takım olmayı, takım halinde uyumlu bir şekilde çalışmayı, kaynaşmayı, dostluk ve arkadaşlıklar kurmayı öğrendi. Çocukları yaz spor okullarına yönlendiren ailelere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!