Kısmetse Olur'da gelin adayının yürek burkan hikayesi!

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda gelin adayının yürek burkan hikayesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2016 13:48

Kısmetse Olur evinin yeni gelin adayı Dilek herkesi ağlattı. Daniela ile olan sohbeti sırasında geçmişte yaşadıklarını anlatan Dilek herkese duygu dolu anlar yaşattı. Kısmetse Olur evinde neler oluyor? İşte Kısmetse Olur'da merak edilen son anlar..

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yeni bölümde heyecan dorukta. Bugün 157. bölümü ile ekrana gelecek olan Kısmetse Olur'da Hazal ve Emre'nin aileleri bir araya geliyor. Kısmetse Olur 157. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Kanal D’nin hafta içi her gün öğlen kuşağında ekrana gelen programı “Kısmetse Olur” a bugün gelin adayı Dilek’in hayat hikayesi damgasını vuracak.   Eve yeni gelen gelin adayı Dilek, Daniela ile sohbeti sırasında hayat hikayesini anlattı.6 yaşında babasının gözlerinin önünde vurulması ve çocuk esirgeme kurumunda büyümesine değinen Dilek’in bu hikayesi evdeki tüm yarışmacıları gözyaşlarına boğdu. 

Haberin Devamı

Emre'nin ailesi Hazal'ı istemeye geliyor ancak bu o kadar kolay olmuyor!Emre ve Hazal'ın ailesi bir araya geliyor! Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

KISMETSE OLUR 157. BÖLÜM FRAGMANI

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da gerginlik arttı. Pazar günü ekrana gelen Kısmetse Olur eleme gecesinde 10 bin TL'lik çekin sahibi Eser oldu. Emre ve Seray ise sona kalan isimlerdi. Eser'in çeki kazanması ile Emre koruma altına alındı ve Kısmetse Olur evinde elenen isim Seray oldu.

Seray'ın Kısmetse Olur evine veda etmesinin ardından yarışmaya Dilek Demircan dahil oldu.

KISMETSE OLUR DİLEK DEMİRCAN KİMDİR?

Kısmetse Olur evine Seray Kurumuş elendikten sonra yeni gelen gelin adayı Dilek Demircan oldu. Peki kimdir Dilek Demircan ve hangi damat adayına talip oldu?

Dilek Demircan Kısmetse Olur evinde Semih Kurtulmuş'a talip oldu.Semih Kurtulmuş da sarışın gelin adayını çok beğendi. Dilek Demircan ile Semih Kurtulmuş arasında önümüzdeki hafta yeni bir ilişki başlatılacak.

Haberin Devamı

Kısmetse Olurda gelin adayının yürek burkan hikayesi

 Batu'nun kız arkadaşıyla samimi pozları ortaya çıkınca, Ayça tüm bağlarını koparma kararı alıyor!

BAKMADAN GEÇME!