Kısmetse Olur'da herkesi şaşırtan yüzleşme

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda herkesi şaşırtan yüzleşme
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2016 10:50

Kısmetse Olur evinde gergin dakikalar..Kanal D'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kısmetse Olur'da bugün Nur eve yüzleşme için gelecek. Semih ve Ayça'nın son durumu Nur'u nasıl etkileyecek? Kısmetse Olur'da yaşanan son gelişmeler haberimizde.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yine bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek. Kanal D'nin reyting rekorları kıran programında Nur'un eve yüzleşme için geri dönmesi gergin dakikalara sebep oluyor. Semih ve Ayça arasındaki ilişki nereye gidecek? Kısmetse Olur hayranları bu sorunların yanıtlarını merakla bekliyor.

Kısmetse Olur'da Semih, Ayça'ya karşı duygularını itiraf edince dengeler bir anda değişti. Elenen gelin adaylarından Nur, yüzleşme bölümü için tekrar ziyarete geliyor ancak bu gelişinde bir çok itirafta bulunuyor!

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un 10 Nisan 2016 Pazar akşamı yayınlanan bölümünde eve veda eden isim gelin adayları arasından Nur Erkoç oldu. Nur Erkoç'un elenmesinin ardından eve gelen gelin adayı Daniela Grajdeanu oldu. Daniela'nın tekrar eve geri dönmesi gelinler evinde şaşkınlık yarattı.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR DANİELLA GRAJDEANU KİMDİR?

Daniella Grajdeanu ya da Kısmetse Olur evindeki ismiyle Dani, 23 yaşında. Beykent Üniversitesi Halkla ilişkiler mezunu olan Daniela pilates hocalığı yapıyor.

Romanya asılı olan Daniela İstanbul'da ikamet ediyor. Akrep burcu olan Daniela Kısmetse Olur evinden elenmeden önce Gürkan Demirci'den ayrılıp Tankut Denker ile flört etmeye başlamıştı.

KISMETSE OLUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!