Kısmetse Olur'da kim elenecek? - izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda kim elenecek - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2016 09:19

Kısmetse Olur'a bu akşam bir kişi veda edecek. Kıyasıya rekabetin ve gergin dakikaların yaşandığı Kısmetse Olur evinde kim elenecek merak konusu. Kısmetse Olur 25. haftanın finali ile bu akşam Kanal D'de..

Haberin Devamı

Kanal D’nin, hafta içi her gün gündüz kuşağında ekrana gelen ve büyük bir beğeni ile izlenen programında bu akşam eleme var.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı programda yarışmacıların vermiş olduğu oylar ile Kısmetse Olur evine kimin veda edeceği büyük bir merakla bekleniyor!

KISMETSE OLUR 25. HAFTANIN FİNALİ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

DENİZ SEKİ'DEN KISMETSE OLUR'A MEKTUP

“Kısmetse Olur” a geçtiğimiz günlerde, Deniz Seki’den gelen duygu dolu mektup damgasını vurdu.

Geçtiğimiz yıl cezaevine giren ünlü sanatçı Deniz Seki, Seda Akgül’e ve Kısmetse Olur evine tüm duygularını kaleme aldığı bir mektup gönderdi.

Ünlü sanatçı göndermiş olduğu mektupta şu ifadelere yer verdi;

“Güzeller güzeli Seda’cığıma…

Canı gönülden alkışlıyorum, hem seni hem de Kısmetse Olur ekibini..

Haberin Devamı

Bulunduğum bu yerde, her bir odada siz seyrediliyorsunuz.. Bir sürü, siyah donmuş hayatlara renk oluyorsunuz, çok iyi geliyorsunuz. Öncelikle bu başarınızı canı gönülden alkışlıyorum, ve sizi tek tek kucaklıyorum. Gelinler evindeki tüm güzel kızlara, damatlar evindeki tüm kardeşlerime, kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum. Kader dostu birçok arkadaşım ile birlikte iyilik dilekleri mutluluk dilekleri yolluyoruz.”

 

BAKMADAN GEÇME!