Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2017 10:01

Kısmetse Olur dün gece ekrana gelen bölümüyle eleme heyecanını ekrana taşıdı. Haftanın kritiklerinin yapıldığı ve seslerin yükseldiği haftanın finali bölümünde 'Kısmetse Olur'da kim elendi?' sorusunun yanıt bulduğu anlarda duygusal anlar yaşandı. Peki, eve kim veya kimler gitti? Kimler koruma altına alınmıştı. İşte, Kısmetse Olur eleme bölümünde yaşananlar ve 9 Ocak bölümüne dair detaylar!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da kim elendi? sorusuna yanıt dün gece geç saatlerde geldi. Kim veya kimlerin veda ettiğinini merak eden ancak final bölümünü kaçıran izleyiciler, 'Kısmetse Olur’da kim elendi?' sorusuna yanıt aramayı sürdürdü. Programın bugünkü bölümünde evin popüler gelin adaylarından Rabia'yı göremeyen izleyiciler, Rabia'nın elenip elenmediğini sorguladı. Peki, dün gece elenen isim Rabia mi oldu? İşte, Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde yaşananlar!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'un final bölümünde yaşananlar ve kimin elendiği, haftanın ilk gününde merak konusu oldu. Peki, eleme gecesi yapıldı mı? Geçtiğimiz hafta diskalifiye haberiyle sarsan Kısmetse Olur'da kim elendi? Kanal D'nin sevilen programının dünkü bölümünün ilk dakikalarında yaşanan eleme gerginliği ilerleyen saatlerde yerini duygusal anlara bıraktı. Kısmetse Olur'un 8 Ocak'taki eleme bölümünde programa veda eden isim yapılan oylama sonucu gelin adayları arasından çıktı. Gökhan Sara ile yaşadığı aşk ve kavgalarla evde gündem olan Rabia Karaca eve veda eden isim oldu. 

Haberin Devamı

9 OCAK KISMETSE OLUR FRAGMANI

 

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezonun damat adaylarından Kısmetse Olur'un bugünkü bölümüne Daniela ile yaşadığı aşk ile gündem olan Tankut Denker eve sürpriz bir ziyarette bulunuyor. Gelin adaylarının yanına giderek yaşadığı eski günleri anlatan ve duygusal dakikalar yaşayan Tankut Denker, gözyaşlarına engel olamıyor. Peki, Tankut Denker eve geri mi dönüyor? Bu sorunun yanıtı ve daha fazlası Kısmetse Olur 9 Ocak bölümünde netleşecek. 

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Kısmetse Olur 2017’inin ilk haftasını ise çarpıcı gelişmeleriyle tamamladı. Kanal D’nin kısa sürede büyük kitlelere ulaşmayı başaran evlilik programında bu hafta diskalifiye, şaşırtıcı aşk itirafı ve sürpriz evlilik teklifi damga vurdu. Olaylı geçen haftada yaşananlar ise hala hafızalardaki yerini koruyar. İşte, Kısmetse Olur son bölümde neler oldu?

Haberin Devamı

HALK OYLAMASI BİRİNCİLERİ KİMLER OLDU?

Kısmetse Olur halk oylaması bölümü cumartesi gecesi ekrana geldi, böylece bir hafta daha evde kalmayı garantileyen isimler belli oldu. Peki, bu hafta halktan en büyük desteği alan 2 isim kim oldu? Kısmetse Olur’un sms oylaması sonucu bir hayli şaşırttı, Sibel Akbulut ve damat adaylarından Adnan Kızıltaş birinci oldular. Hafta içerisindeki aşk itirafıyla tepki çeken Sibel’in birinci seçilmesi, hem evdekileri hem de ekran başındaki şaşırttı. Hafta boyu zor anlar yaşayan Sibel, büyük bir jest yaparak Didem ve Adnan’ı ödül yemeğine gönderdi. Bu iki isim ve Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde arkadaşları tarafından korunan iki isim, evden elenemeyecek isimler olacak.

Haberin Devamı

DİSKALİFİYE BÖLÜMÜNDE ŞAŞIRTAN İTİRAF

Kısmetse Olur’da bu hafta hiç şüphesiz en çok konuşulan konu evin popüler damat adaylarından birinin diskalifiye edilmesi oldu. Bir anda başlayan Adnan ve Gökhan tartışması kötü bitti. İkilinin ekrana verilemeyecek derecedeki sert sözleri ardından evden siren sesleri yayıldı, bir anda neye uğradıklarını şaşıran adaylar diskalifiye şoku yaşadı. İki aday arasında karar vermek zorunda kalan damat ve gelin adayları, ilişkisi olduğu için Adnan’ı destekledi. Böylece çoğunluk oyuyla eve veda eden isim Gökhan Sara oldu.

SÜRPRİZ İTİRAF

Diskalifiye haberiyle sarsılan adaylar ve ekran başındakiler gelin adayı Sibel’in itirafıyla ise ikinci bir şaşkınlık yaşadı. Bir anda açıklama yapmak isteyen Sibel Akbulut, Gökhan Sara’ya duyguları olduğunu ifade etti. Başından beri ikilinin arasında bir şey olduğunu savunan diğer adaylar, yine de ani itiraf karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

EVLİLİK TEKLİFİ

Hafta boyu gergin geçen Kısmetse Olur evinde yüzleri güldüren isimler ise Adnan ve Didem oldu. Kısmetse Olur'un sevilen çiftlerinden Didem ve Adnan, özel bir sürpriz için Kartepe'ye gittiler... Didem'e büyük bir sürpriz hazırlayan Adnan, bir anda tek taşı çıkarttı ve istikrarlı bir şekilde beraberliğini sürdürdüğü gelin adayına evlilik teklifi etti.

BAKMADAN GEÇME!