Kısmetse Olur'da bir ilk! Ceyda neden diskalifiye edildi?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bir ilk Ceyda neden diskalifiye edildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2016 14:02

Kısmetse Olur'da bir ilk yaşandı. Gelin adaylarından Ceyda kırıcı Kısmetse Olur'dan diskalifiye edildi. Bugün yayınlanan Kısmetse Olur 214. bölümde yaşananlar herkesi şok etti. Ceyda Kırıcı neden diskalifiye edildi? İşte Kısmetse Olur'da yaşanan o anlar..

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da dün yapılan final gecesinde eğlenceli dakikalar yaşandı. Hande Yener, Kısmetse Olur evine gelerek sevilen şarkılarını seslendirdi. Geçtiğimiz hafta çalan GONG ile Kısmetse Olur'da artık eleme yapılmayacaktı. Bugün yayınlanan yeni bölümde sürpriz gelişmeler yaşanacak..

Kısmetse Olur'da finale çok bir süre kala gelin adaylarından Ceyda Kırıcı diskalifiye oluyor!
Kısmetse Olur'da şok eden gelişme!

Kısmetse Olur'da diskalifiye şoku! Gelin adaylarından Ceyda Kırıcı diskalifiye oluyor!
Ceyda neden diskalifiye oldu? Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

KISMETSE OLUR 214. BÖLÜM FRAGMANI

“BEN BURADAN BİRİNİ SEÇMEYE GELDİM”

Haberin Devamı

Evde şarkıları ve şovlarının yanı sıra adaylarla sohbet de eden Hande Yener; kendisine yöneltilen bir sorunun ardından “İlk videoya çok iyi tepki geldi. O yüzden şimdi ikinci videoya ben buradan birini seçmeye geldim dermişim” diyerek şakalaşıyor. Öte yandan Mehtap hakkında da bilgi sahibi olan Yener, ona da “Bak kızdırdım Mehtap’ı korkuyorum” diyerek takılıyor.

ESER ÇOK ÇEKTİRDİ BİZE

Hande Yener geçen günlerde klibinde rol alan Eser West’e de takılmayı ihmal etmiyor. Yener Eser için “O gün bize çok çektirdi. Yok havyar isterim yok şunu isterim” diyerek espri yapıyor.

KISMETSE OLUR 38. HAFTANIN FİNALİNDE HANDE YENER SÜRPRİZİ

Kısmetse Olur'da Hande Yener sürprizi! Ünlü popçu Kısmetse Olur evinde eğlenceli anlar yaşatıyor!
Kısmetse Olur haftanın finali bölümüyle Pazar 23.30'da Kanal D'de!

KISMETSE OLUR'DA GONG ÇALDI

Kısmetse Olur’ un geçtiğimiz haftalarda elenen damat adayı Tankut,  eve geri döndü. Tankut’un geri dönüşü ile tüm adaylar büyük bir şaşkınlık yaşarken bu dönüşe en çok sevinen Daniela oldu.

Yarışmacılar henüz Tankut’un sevincini yaşarken, asıl büyük sürpriz ise programın sunucusu Seda Akgül’den geldi. Programın en başından beri büyük bir heyecan ve merakla beklenen Gong çaldı.

Haberin Devamı

Gong’un çalınmasıyla birlikte Kısmetse Olur evinde bundan böyle eleme yapılmayacak. İzleyicilerden gelen sms’ lere göre belirlenen bir çift ise muhteşem bir düğün ile dünyaevine girecek.

 

BAKMADAN GEÇME!