Kısmetse Olur yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur yeni bölüm ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 09:55

Kanald.com.tr üzerinden canlı yayınlanan Kısmetse Olur'un yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. En son eleme bölümüyle izleyici karşısına çıkan Kısmetse Olur bu haftanın açılısında değişiklik yaptı. Programın bugünkü bölümünde şimdiye dek ekrana gelmeyen, ilk kez yayınlanan görüntüler internete özel olarak yayınlanıyor. Peki, Kısmetse Olur'un yeni bölümü neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'un yeni bölümlerine bir süre ara verilmesi program takipçilerini meraklandırdı. Gerek farklı formatı gerekse adaylarıyla adından söz ettiren program, en son 20 Mayıs Cumartesi günü haftanın finali bölümüyle izleyici karşısına çıkmış, yapılan oylama sonucunda eleme adayları belirlenmişti. Şimdi ise gözler yeni bölümde!  Ancak Kısmetse Olur'un Kanald.com.tr üzerindeki macerasını 'Görmedikleriniz Duymadıklarınız' bölümleriyle sürdürüyor. Peki, Kısmetse Olur yeni bölümü ne zaman?

Kısmetse Olur'un yeni bölümleri 24 Mayıs Çarşamba günü itibariyle ekranlarda olacak. 

HAFTANIN FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Kısmetse Olur'da bu haftanın birincileri gelinlerden Farima, damatlar evinden ise İlkay oldu. Bu nedenle bu iki isim eleme adayı olarak gösterilemedi. Eleme oylamasına Adnan’ın yazdığı isim damga vurdu. Adnan’ın yakın arkadaşı Onur’un evlilik yolunda olduğu Aycan’ı aday göstermesi şaşırttı. Damatlar ve gelinler evinden bugün Rabia ve Şerif eleme adayı olarak çıkartıldı. Seda Akgül tarafından açılan zarfta ise elenecek kişiler hakkında karar belli oldu. Peki, Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

Haberin Devamı

Haftanın finali bölümünde Murat'ın eve gelişiyle Emre'nin öfkesi daha da arttı. Melis ve İlkay ilişkisi ise sallantılı kavgalarına devam ederken Melis baygınlık geçirdi. Murat'ın Tuğçe'yi beğendiğini söylemesi gündemden düşmedi. Emre bu sözleri düşünmek bile istemediğinden olsa ki öfkesi her geçen zaman, katlanarak artmaya devam etti. İlkay ile olan gerilim haftanın finaline de yansıyınca yaşananlara daha fazla dayanamayan Melis, baygınlık geçirdi. Herkes Melis'in durumunun ne olacağını merakla ve endişeyle beklerken; gelin adayının kendine gelmesiyle tüm adaylar rahat bir nefes aldı. Ardından oylama kaldığı yerden devam devam etti. Seda Akgül'ün açtığı siyah zarftan ise mutlu bir karar çıktı ve bu hafta eleme olmadı. Rabia gelinler evinde, Şerif ise damatlar evinde kaldı.

KISMETSE OLUR ELEME BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYIN!

 

BAKMADAN GEÇME!