Kısmetse Olur’da kim elendi? Kısmetse Olur 24 Nisan bölümünde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur’da kim elendi Kısmetse Olur 24 Nisan bölümünde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2017 12:40

Kısmetse Olur evinde büyük final için geri sayım sürerken final geceleriyle ilgili değişiklik yapıldı. Hafta içi her gün gündüz kuşağı programıyla izleyicilerin karşısına çıkan Kısmetse Olur’un eleme gecesi 22 Nisan Cumartesi günü yapıldı. Peki, Kısmetse Olur’da kim elendi? Haftanın ilk günü 24 Nisan bölümünde neler olacak? İşte, son gelişmeler!

Haberin Devamı

 Kanal D ekranlarının herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen programı Kısmetse Olur'da haftanın finali 22 Nisan Cumartesi günü gerçekleşti. Kısmetse Olur'da heyecan ve gerilim dolu bir eleme gecesi daha sona erdi. Adnan'ın eski dostlarına mesafeli davranışı hafta boyunca gündeme gelmişti. Hafta içerisindeki gerginlik haftanın finalinde de devam etti. Kısmetse Olur'da Farima'ya olan ilgisini açıklayan Akın ve evin yeni gelin adayı Pınar potaya kaldı. Ancak zarfta 'eleme yok' çıkınca evden kimse ayrılmadı. 

Kısmetse Olur haftanın finali bölümünün ardından yayınlanan 24 Nisan Pazartesi 412.Bölüm Fragmanında Akın ve Farima arasında papatya tartışması çıkıyor. Akın, Rabia'nın simgesi olan papatyaları Farima'ya getirince evde kıyamet kopuyor! Gamze ve Enes kavgasında da tansiyon yükseliyor!
Kısmetse Olur'da Akın ve Farima arasında gerginlik çıkıyor. Akın, gelinler evine bir buket papatya ile geliyor ve bunları Farima'ya veriyor. Melis ise ortalığı karıştırıyor. Papatyanın evde Rabia'nın simgesi olduğunu Farima'ya hatırlatıyor. Farima bunun üzerine Akın'ın getirdiği çiçekleri fırlatıp atıyor ve bunun hesabını soruyor. Öte yandan Gamze, damatlar evinde tansiyonu yükselten isim oluyor. Enes'le tanıma yoluna giren ancak onunla bir ilişkiye başlamak istemeyen Gamze, ona güvenmediğini söylüyor. Enes ve Gamze gerginliği devam ediyor. O sırada Gamze bir anda Akın'a yükselmeye başlıyor.

Haberin Devamı

ELEME GECESİ NELER YAŞANDI?

Kısmetse Olur'da heyecan ve gerilim dolu bir eleme gecesi daha sona erdi. Adnan'ın eski dostlarına mesafeli davranışı hafta boyunca gündeme gelmişti. Hafta içerisindeki gerginlik haftanın finali bu devam etti. Melis, Adnan'ın artık evde başka hedefleri olduğunu ve program dışında çok vefasız olduğunu söyledi. Eski dostlarından hiç biri ile görüşmediğini ifade etti. Bu iddilar karşısında ise Adnan, onlarla görüşmemesinin sebepleri olduğunu söyleyerek iddiaları reddetti. Adnan'ın bu değişiminde Didem'in de etkisinin olduğu konuşulmaya başlandı. Didem, bu konuşmalar karşısında durumu açıklığa kavuşturmak istiyor. Adnan'ın hayatında değişen hiç bir şey olmadığını sadece artık düzenli bir ilişkisi olduğunu söylüyor. Arkadaşlarının ise bu durumu kabul edemedikleri için bu kadar tepki verdiklerini belirtiyor.

 

 

BAKMADAN GEÇME!