Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2016 08:15

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtı çok heyecanlı geçen eleme gecesinden sonra belli oldu. Kısmetse Olur'da elenen isism Cansu oldu. Kısmetse Olur 24 Nisan 2016 Pazar elemesinde eve yeni gelen gelin adayı ise Aycan Tunç oldu. Aycan Tunç 4 damat adayına talip olarak herkesi şaşırttıKısmetse Olur'a yeni gelen gelin adayı Aycan şimdiden rakiplerini zorluyor. Melis ile gerilimi yükselen Aycan evde neler yaşayacak merak konusu.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur dün akşam 29. haftanın finali ile ekranlara geldi. Kanal D'nin sevilerek izlenen programı Kısmetse Olur'da bu hafta şaşırtan gelişmeler yaşandı. Kısmetse Olur'da yapılan oylama sonucu evde en çok ismi çıkanlar Batuhan ve Cansu oldu. 10 Bin TL'lik çeki kazanan ve evi koruma altına alan Tankut oldu. Kısmetse Olur'da bu hafta Cansu elendi.  Kısmetse Olur evine giren Aycan Tunç'un açıklamaları ise izleyenleri şaşırttı.

Yeni gelin adayı Aycan, Melis'e meydan okuyor! ikili arasında büyük bir rekabet başlıyor! Aycan, haftaya iddialı başlıyor! Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!



Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 159. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Kısmetse Olur evinde haftalardır hep gelinler evinden elenen isimler çıkıyor. Geçen hafta Kısmetse Olur'dan Seray elenmişti. Ondan önceki hafta da Nur Erkoç gitmişti.

KISMETSE OLUR'DA ESER VE EMRE TARTIŞMASI

Emre, Eser’i karşısına alarak “Bazen çok eksi notlar alıyorsun” diyor, Eser ise “Emre benimle problemin ne?” diyerek karşılık veriyor. İyice gerilen ortamda Emre sesini biraz daha yükselterek “Abi problem yaratıyorsun!” diyor. Bakalım ikili arasındaki problem yeni bölümde çözülecek mi?

TANKUT DANIELA YAKINLAŞMASI

Evde baş başa yemek yiyen Tankut ve Daniela arasında romantik anlar yaşanıyor. Samimi itiraflarda bulunan Daniela bir de “Sil Baştan” şarkısını söyleyerek ortama renk katıyor. Öte yandan Semih ve Melis dışarıda baş başa yemek yerken birbirlerine iltifatlarda bulunuyor.

Haberin Devamı

Gelin adayı Dilek, Daniela ile sohbeti sırasında hayat hikayesini anlattı.6 yaşında babasının gözlerinin önünde vurulması ve çocuk esirgeme kurumunda büyümesine değinen Dilek’in bu hikayesi evdeki tüm yarışmacıları gözyaşlarına boğdu. 

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR DİLEK DEMİRCAN KİMDİR?

Kısmetse Olur evine Seray Kurumuş elendikten sonra yeni gelen gelin adayı Dilek Demircan oldu. Peki kimdir Dilek Demircan ve hangi damat adayına talip oldu?

Dilek Demircan Kısmetse Olur evinde Semih Kurtulmuş'a talip oldu.Semih Kurtulmuş da sarışın gelin adayını çok beğendi. Dilek Demircan ile Semih Kurtulmuş arasında önümüzdeki hafta yeni bir ilişki başlatılacak.

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi

 

BAKMADAN GEÇME!