Kısmetse Olur'da kim elenecek? Haftanın finali fragmanında şok itiraf

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda kim elenecek Haftanın finali fragmanında şok itiraf
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2017 10:03

Kısmetse Olur eleme bölümü için heyecan dorukta! Gerek farklı formatı gerekse farklı kişiliklerdeki gelin ve damat adaylarıyla adından söz ettiren evlilik programı Kısmetse Olur yarın akşam haftanın finali bölümüyle ekranlarda olacak. Haftanın son günlerinde gündeme gelen 'Kim elenecek?' sorusu yanıt bulacak. İşte, Kısmetse Olur haftanın finali bölümünden ilk detaylar!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur eleme bölümü için geri sayım sürerken yayınlanan haftanın finali fragmanı meraklandırdı. Kısmetse Olur'dan kim elendi? sorusunun yanıt bulduğu gecede sürpriz gelişmeler var. Peki, yarın ekrana gelecek olan haftanın finali bölümünde neler olacak? Hangi gelin adayından sürpriz bir itiraf gelecek? Popüler gelin adaylarından Sibel'i çıldırtan şey ne?

Kısmetse Olur 19 Şubat Pazar 2017'de yayınlanacak olan haftanın finali fragmanında Gözde'nin itirafı ortalığı karıştıracak! Gözde, Ünal'ın tavırlarından dolayı ondan uzaklaşıp başka bir adaya yönelmeyi düşündüğünü itiraf ediyor! Ünal büyük bir şok yaşıyor! İşte, Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı ve eleme gecesinden ilk detaylar!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur haftanın finali fragmanına gelin adayı Gözde'nin itirafının damga vurduğu geriliyor. Hafta içerisinde tanıma yolunda olduğu damat adayı Ünal ile tartışmalara giren Gözde, üstü kapalı bir şekilde başka bir damat adayının aklında olduğunu açıklayacak. Peki, haftanın finali fragmanında dikkat çeker diğer ayrıntılar neler? Gözde’nin aklındaki diğer isim kim? Kısmetse Olur haftanın finali bölümüyle Pazar 23.30'da Kanal D'de!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kısmetse Olur'un bugünkü bölümünde Ünal'ın Gökhan ve Farima hakkında ortalığa attığı iddia büyük yankı uyandırdı! Gökhan'ın program dışında Farima'yla konuştuğunu iddia eden Ünal, ortalığı karıştırdı. 

Öte yandan Gözde ve Ünal ilişkisinde sona geliniyor! Bu ilişkinin yürümeyeceğini düşünen Gözde, artık bir şeyleri düzeltmeye çalışmaktan yorulduğunu ve böyle bir ilişkiye hazır olmadığını söyledi. Ünal'la ilgili tüm konuşmaları bundan sonra dinlemek istemeyen gelin adayının sözleri ekran başındakileri şaşırttı. 

Kısmetse Olur'da kalan Gökhan - Sibel ve Adnan - Didem çifti romantik yemeğe çıkıyor. Romantik yemekte eğlenceli anlar yaşayan çiftler arasında beklenmedik bir konu daha gündeme geldi. Evde yalnızca ik çift kaldıklarını söyleyen Adnan'ın Onur ve Aycan'ı saymaması gözlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!