Kısmetse Olur'da finale doğru giderken son durum ne?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda finale doğru giderken son durum ne
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2016 15:08

Aylardır televizyon gündemini bir hayli meşgul eden, hatta izlemeyenin bile ucundan kıyısından haberdar olduğu Kısmetse Olur’da finale doğru adım adım yürüyoruz. Kalan adaylardan çift olanlar yollarına devam edecek, boşta kalanlar ise evin içinde gözüne kestirdiği biri var ise onunla finale kadar şansını deneyebilecek. Peki kalan adaylarda son durum ne? Kimler çift, kimler boşta, kimler kararsız? Gong sesinden sonraki ve finalden önceki son duruma bir bakalım.

Haberin Devamı

Cansel Çördük-Eser West (CanEs)

Kısmetse Olurda finale doğru giderken son durum ne

Cansel ve Eser, Kısmetse Olur’un hem en uzun soluklu hem de en barışmalı-küsüşmeli çiftlerinden. Ne kadar kavga etseler de, ne kadar çok kendi kendilerine sorun üretseler de her daim birbirlerine dönüyorlar. Dışarıda hiç de azımsanmayacak bir hayran kitlesine sahip çiftin şu an için ana sorunlarından biri aileleri. Henüz ailelerinden tam onayı almış değiller. Çok sık gel-gitler yaşayan bu çift için aileleri de izledikleri manzaradan ötürü emin olmasa gerek. Yine de finale beraber yürüyen ve evliliğe en yakın çift CanEs çifti diyebiliriz.

 

Haberin Devamı

Hazal Atabek-Emre Ubeyli (HazEm)

Kısmetse Olurda finale doğru giderken son durum ne

Emre Ubeyli evin en popüler damat adaylarından. Kısmetse Olur evinde Ayça’dan sonra ikinci ciddi ilişkisini Hazal’la yaşıyor. İkilinin beraberliği artık ilişkiden de öte tabii ki; nişan takıldı, bekarlığa veda partisi ve kına yapıldı. Yani son aşama olan evliliğe kadar her şey tamam. Bu aşamaya gelen bir ilişki olsa da evin içindeki olaylar ve bol dedikodu ortamı bu ilişkinin de bir takım problemler yaşamasına sebep oluyor. HazEm çifti de CanEs çifti gibi finale beraber yürüyorlar.

 

Daniela Grajdenau-Tankut Denker (TanDan)

Kısmetse Olurda finale doğru giderken son durum ne

Bazı izleyiciler tarafından farklı tepkiler görseler de kendi klasmanlarında Kısmetse Olur’un en eğlenceli çifti diyebiliriz. İkisinin en başından beri vurdumduymaz tavırları, ikisini birbirine bağladı ve Tankut’un evlenme teklif ettiği günlere kadar geldiler. Peki bu teklif TanDan çifti için mutlu son oldu mu? O kadar umursamaz halden sonra bu kadar kolay olacağını nerden çıkarmıştınız? Daniela’nın “Daha hazır değiliz” cevabı ilişkiyi kısmen yeniden başlattı. Sonrasında Tankut evden elendi ve eve tekrar girdi. Bu çift finale beraber yürüyor yürümesine de evlenirler mi? Onu artık finalde ya da sonrasında göreceğiz.

 

Haberin Devamı

Nur Erkoç-Batuhan Cimilli (NurBat)

Kısmetse Olurda finale doğru giderken son durum ne

Kendilerine tam bir sürpriz çift diyebiliriz. Nur daha önce Semih’le epey çalkantılı, bol olaylı kısa bir beraberlik yaşadı. Sonrasında kendini toparlasa ve kendisine başta Erdem olmak üzere talip olan birkaç aday için düşünme aşamasına geçse de gönlü bir türlü bu adaylara ısınamadı. Batuhan derseniz onun da Ayça ile olan denemesinden sonra herhangi bir gelin adayı ile yıldızı barışmadı. Ne olduysa ikisinin kral-kraliçe seçildikten sonra oldu ve tekne gezisinde kıvılcımlanan ilişki şimdi bakıyoruz ki evliliğe doğru gitmekte. İlişkilerinden önce oluşan NurBat hayranları ise bu gidişattan oldukça memnun. Tıpkı CanEs hayranları gibi, evlenmeleri için desteklerini esirgemeyeceklerini de her platformda belli ediyorlar.

 

Haberin Devamı

Hande Öztaşkın-Ercan Çiftçi (HanEr)

Kısmetse Olurda finale doğru giderken son durum ne

Tam bir son dakika ilişkisi. İzleyicilerin birçoğunun favori olmayan iki adayın sırf finalde olmak için birleştikleri düşündükleri Hande-Ercan çiftinde diğer ilişkiler gibi ne öyle bir heyecan ne de samimiyet yok desek yalan olmaz. Diğer ilişkiler gibi uzun süre izlenilen bir geçmişleri de olmayınca izleyicilere inandırıcı gelmemesi doğal. Yine de ağızdan çıkan bir “ilişkimiz başladı” sözü var ve böyle olunca finale HanEr çiftinin de dahil olduğunu söyleyebiliriz.

 

Çift Olamayanlar

Kısmetse Olurda finale doğru giderken son durum ne

Melis Buse Betkayan, Erdem Dalfidan, Mehtap Taşkıran, Ali Serhat Doğru, Adnan Kızıltaş, Ceyda Kırıcı Kısmetse Olur’un tek kalan adayları... Ali haricinde bütün adayların evde ciddi diyebileceğimiz ilişkileri oldu fakat hiçbiri evliliğe yürüyecek aşamalara gelemedi. Ali ise birkaç denemeden sonra herhangi bir adayla gönül bağı kuramadı. Bu altı yarışmacı eğer son dakikalara kadar bir bomba patlatmazlarsa evlilik arayışlarını ya dışarıda ya da bir sonraki sezonda devam ettirme yolunda birleşiyorlar. 

 

Haberin Devamı

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!