Kısmetse Olur 22 Mart fragmanında şok iddia: Onur...

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 22 Mart fragmanında şok iddia: Onur...
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 11:48

Kısmetse Olur yepyeni bölümleriyle takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor. Hafta içi her gün izleyicileriyle buluşan programın 22 Mart fragmanı bugünkü bölüme dair önemli ipuçları verdi. Yeni fragmana Yağmur'un iddiası damga vurdu. Yağmur, Onur'un Aycan'a dair tüm hislerini yok edemediğini iddia etti. İşte, Kısmetse Olur 22 Mart fragmanı ve yeni bölüm detayları!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yayınlanan 22 Mart fragmanıyla izleyenlere oldukça heyecanlı dakikalar yaşatacağının sinyalini verdi. Kanal D ekranlarının izleyiciler tarafından oldukça sevilen evlilik programı Kısmetse Olur'da yarın şoke eden dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Tuğçe'nin kuzeni eve gelecek ve "AkTuğ" yani Akın - Tuğçe ilişkisinin kesin olarak bittiğini aile adına söyleyecek. Onun yanı sıra damat adayı Emre'ye kızlar evinden oldukça yoğun ilgi devam edecek. İşte, Kısmetse Olur 22 Mart fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Sevgican, Farima ve Gamze'nin Emre'ye aday olması Kısmetse Olur evinde olay oluyor. Melis iddiasına göre Emre'nin popüler bir insan olması nedeniyle kızların bu eyleme sürüklendiğini öne sürüyor. Faka Gamze olaya kesin yanıtı vererek popülerliğe ihtiyacı olmadığını dile getiriyor.

Haberin Devamı

Eve gelen misafir Tuğçe'nin kuzeni ise "AkTuğ" yani Akın - Tuğçe ilişkisinin kesin olarak bittiğini aile adına söylüyor. Fakat Tuğçe'nin içindekilerin tam olarak bitmediği Melis tarafından açıklanıyor.  Aycan - Onur cephesinde ise Onur'un içindeki tüm hisleri henüz yok edemediği Yağmur tarafından öne sürülüyor.

Haberin Devamı

BUGÜN NELER YAŞANDI

Kısmetse Olur’a sık sık konuk olarak gelen Şehmus’un annesi Emine Hanım evde krize neden oluyor. Şehmus’un Yağmur'la baş başa konuşması Emine Hanım’ın gözünden kaçmıyor. Şehmus'un annesi Emine Hanım, Yağmur'a onay vermiyor. Şehmus ise annesini dinlemeyerek Yağmur'u istiyor. Melis ise bu durumu fırsat bilip ortalığı karıştırıyor!Kısmetse Olur'da Emre'nin adayları çoğalıyor! Eski damat adaylarından Emre Ubeyli'nin eve dönmesiyle gelinler evinde rekabet artıyor. Farima, Sevgican ve Gamze aynı anda Emre'ye talip oluyor. Talipleri karşısında ne yapacağını bilmeyen Emre nasıl bir tavır sergileyecek? Gelinler evindeki rekabet damatlar evine nasıl etki edecek? Emre, ahngi gelin adayına gönlünü kaptıracak? Emre, ona aday olan gelin adaylarından hangisine gönlünü kaptıracak? Gamze, Sevgican ve Farima Emre'nin gönlünü çalabilmek için nasıl bir mücadele içine girecekler?

Haberin Devamı

Şehmus Yücel kimdir?

Haberin Devamı

Atv ekranlarında yayımlanan Gözüm Sende programıyla tanınan Şehmus Yücel, 1992 yılında doğdu. 3 erkek kardeşi bulunan yeni damat adayı, lokanta işletmeciliği yapıyor. Geleneklerine bağlı olduğunu dile getiren Şehmus Yücel, Gözüm Sende programına annesi Emine Hanım ile birlikte katılmış, nazlı kızlardan hoşlanmadığını belirtmişti. Ancak aradığı aşkı Gözüm Sende'de bulamamıştı. Kısmetse Olur evinde Yağmur ile ilgilenen ancak annesinin tepkisinden dolayı aktif davranamayan damat adayının Emine Hanım'a rağmen bir ilişki içerisine girip girmeyeceği merak ediliyor. 

BAKMADAN GEÇME!