Kısmetse Olur'da kim elendi? 12 Haziran 2016

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda kim elendi 12 Haziran 2016
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2016 09:16

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtı dün akşam belli oldu. 12 Haziran 2016 Kısmetse Olur eleme gecesinde bir ilk yaşandı. Cansel ve Batuhan'ın eleme adayı olduğu Kısmetse Olur'da bu hafta sürpriz bir karar ile kimse elenmedi.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 36. haftanın finalinde bir ilk yaşandı. Dün akşam ekrana gelen Kısmetse Olur eleme gecesinde Cansel ve Batuhan eleme potasındaydı. Heyecan dolu bekleyişin ardından zarfta kimsenin adı çıkmadı. Kısmetse Olur'da bu hafta kimse elenmedi.

 
KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİ İZLE

Emre ve Erdem arasında gerilim artıyor...
Ev ahalisi ödül mü kazandı? Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

KISMETSE OLUR 201. BÖLÜM FRAGMANI

 

KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Geçen haftanın SMS birincisi olan Tankut Denker'in bu hafta elenmesi şaşkınlık yarattı. Daniela ile flört eden Tankut Denker ona evlilik teklif etmiş ama 'evet' yanıtı alamamıştı.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur evinden elenen Tankut Denker uçak biletlerini alıp oğlu ile birlikte soluğu ABD'de aldı.

KISMETSE OLUR'DA YENİ GELEN İSİM KİM?

Daniela Tankut'un elenmesiyle şoka girerken yeni damat adayı da Mehtap için şok olacak. Zira Mehtap, Tankut elenince Ali Sundu gelir diye umutlanarak gözünü kapıya dikecek. Ancak gelen isim Ali Sundu değil...

Tankut Denker'in elenmesinin ardından eve giren yeni damat adayı ise Turgay Tepe oldu. 29 yaşında olduğunu belirten Turgay Tepe; Samsunlu ve İstanbul'da yaşıyor. İkizler burcu olan Turgay, bayan kuaförü...Yeni damat adayı Turgay elinde çiçeklerle Ceyda Kırıcı için eve girdi.

 

BAKMADAN GEÇME!