Kısmetse Olur 17 Şubat fragmanında meraklandıran gelişme: Gökhan'dan Sibel'e...

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 17 Şubat fragmanında meraklandıran gelişme: Gökhandan Sibele...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 10:34

Kısmetse Olur'un bugünkü bölümünde yaşanacaklar merakla beklenirken yeni fragman çarpıcı detayları gözler önüne serdi. Kısmetse Olur'un 17 Şubat fragmanına Gözde'nin ailesi hakkında bir iddia gündeme geliyor. Gökhan'ın Sibel'e yaptığı sürpriz gelin adayının çığlıklar atmasına sebep oluyor. Peki, Gökhan'dan nasıl bir sürpriz gelecek? İşte, Kısmetse Olur 17 Şubat fragmanı ve detaylar!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ederken sürpriz haberleriyle de adından söz ettiriyor. Sevilen programın son bombası Kıbrıs'ta da Erkek Güzeli seçilen Altuğ Seçkiner oldu. Yakışıklı oyuncu Kısmetse Olur'un yeni damat adayı olacak. Altuğ Seçkiner, ne zaman programa katılacak? Yarınki bölümde neler yaşanacak? İşte, Kısmetse Olur 17 Şubat bölüm fragmanı ve detaylar!

Kırmızı odada başbaşa kalan Didem ve Adnan onları ayrılma noktasına kadar getiren süreci değerlendirecek. Hızlı başlayan Ünal ve Merve ilişkisinde sert rüzgarlar esmeye devam edecek. Öte yandan evin popüler damat adayı Gökhan’ın sürprizi Sibel’in yüzünde gülücükler açtıracak. Peki, Gökhan'ın sürprizini görünce çığlıklar atan Sibel, nasıl bir sürprizle karşılaştı? Beyaz tahtadan ismini sildiren isim kim? Didem ve Adnan kırmızı odada ne konuşacak? 

Haberin Devamı

Haberin Devamı

GÖZDE'NİN AİLESİ HAKKINDA ŞOK İDDİA

Gözde ile Sevgililer Günü'nde tanıma yoluna giren Ünal, ona bir kolye hediye etmişti. Ünal'ın Gözde'ye "Sen beni taşıyabilecek bir kadın değilsin" demesinden sonra araları açılan ikili bugün de tartışma yaşadı. Gözde'nin Ünal'ı kolay kolay affetmeye niyeti yoktu. Gözde, Ünal'ın damatlar evinde umursamazca oturup, gönlünü almak adına hiç bir şey yapmamasına bozulup, kolyesini çıkarmıştı. Bunun üzerine eve gelip Gözde'den özür dileyen Ünal, reddedilince evi terketmişti.

Kritiklerde annesinin hafta sonu burada olduğunu ve programa gelmek istemediğini belirten Gözde, bir anda akıllara başka soru işaretleri de getirdi. Acaba Gözde'nin ailesi Ünal'ı istemiyor muydu? Yoksa ilişkilerinin yolunda gitmeme sebepleri başka mıydı?

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR'A OYUNCU DAMAT ADAYI

Kanal D ekranında yayınlanan, Seda Akgül'ün sunduğu "Kısmetse Olur" programına Kanal 7'deki Elif dizisinde yer alan Kenan karakterini canlandıran Altuğ Seçkiner de dahil olacak. Daha sonra diziden ayrılan Altuğ Seçkiner uzun bir süre de Arka Sokaklar; Nizama Adanmış Ruhlar; Adanalı; Yaprak Dökümü; Akasya Durağı; Farklı Boyut; Küçük Kadınlar; Kollama; Acı Hayat ve Kanıt dizilerinde de rol aldı. Altuğ Seçkiner Kıbrıs'ta da Erkek Güzeli seçilmişti. En son Elif dizisinde Kenan karakterini canlandıran 34 yaşındaki Altuğ Seçkiner,eski aşkının unutamayan başarılı bir iş adamını yansıtıyordu. 

KISMETSE OLUR 17 ŞUBAT FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 16 ŞUBAT BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Ünal'ın sürekli Tuğçe ve Tankut hakkında konuşması ve kendince Tuğçe'ye ders vermeye çalışması Gözde'yi sinirlendirdi. Damatlar evinde soluğu alan Gözde, Ünal'ı bahçeye çıkarıp, "Bugün ne yaptın? Geldin Tuğçe'ye ders vermeye! Sen kendin dersini aldın mı öncelikle?" deyince Ünal'ı gülümsemesi tartışmayı daha da kötü bir noktaya getirdi. Ünal'ın bu umursamaz tavrı karşısında sinirlenen Gözde, "Gülüyorsun bir de karşımda saygısız saygısız ya" diyerek evi terk etti...Ve Ünal'ın ona aldığı kolyeyi boynundan çıkardı. Bu görüntüleri izleyen Ünal ise bir hışımla gelinler evine giderek, kolyeyi eline aldu ve yere fırlattı! İkili arasında tansiyon bir anda yükseldi.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 17 Şubat fragmanında meraklandıran gelişme: Gökhandan Sibele...

 

 

BAKMADAN GEÇME!