Sibel Akbulut kimdir? Kısmetse Olur yeni gelin adayı dikkat çekti

Güncelleme Tarihi:

Sibel Akbulut kimdir Kısmetse Olur yeni gelin adayı dikkat çekti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 10:05

Kısmetse Olur'un yeni gelin adayı Sibel Akbulut, ilk günlerden tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 4 Aralık'ta yayınlanan haftanın finali bölümünde gelin adayları arasına katılan Sibel Akbulut, hem ilk açıklamaları hem de İnstagram hesabından yaptığı paylaşımlarla merak uyandırıyor. Henüz bir adaya talip olmayan gelin adayının Kısmetse Olur'da dengeleri nasıl değiştireceği ilerleyen günlerde belli olacak. Peki, Kısmetse Olur yeni gelin adayı Sibel Akbulut kimdir?

Haberin Devamı

Sibel Akbulut, Kısmetse Olur’un yeni gelin adayı oldu. Sevilen izdivaç programına 4 Aralık’ta dahil olan Sibel Akbulut’un kimseye aday gelmemesi, gelin adayları arasında tedirginlik yaratırken ekran başındakileri meraklandırdı. Güzelliğiyle dikkat çeken gelin adayının Kısmetse Olur’daki dengeleri nasıl değiştireceği ilerleyen günlerde belli olacak. Güzelliği ve kendinden emin görüntüsüyle daha ilk günden damat adaylarının dikkatini çekmiş gibi görünen Sibel Akbulut, Nazlı Ceylan’ın yerine geldi. Kimseye aday olmadığını açıklayan gelin adayı, gelin adayları arasında ise tedirginlik yarattı. İnstagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekecek gibi görünen yeni gelin adayının Kısmetse Olur’daki kime talip olacağı büyük bir merakla bekleniyor. Peki, Kısmetse Olur’un yeni gelin adayı Sibel Akbulut kimdir?

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR SİBEL KİMDİR?

Başından bir söz geçtiğini açıklayan Sibel Akbulut, 1991 yılında doğdu. Aslen Amasyalı olan ancak Beylerbeyi’nde yaşayan gelin adayı, anaokulu öğretmenliği okudu. Bir ajansta yönetici asistanlığı yapan Sibel Akbulut, aradığı damat adayındaki özellikleri maço ve ağır olarak nitelendirdi.

KİMİN YERİNE GELDİ?

Kısmetse Olur'un dün gece ekrana gelen bölümünde eleme hüznü yaşandı. Haftanın kritiklerinin yapıldığı gecede evin adaysız isimlerinden olan Nazlı ve Şahin çoğunluk oylamasıyla eleme potasına kalan isimler oldu. Elenecek ismi ise halk oylamasından birinci çıkacak isim belirledi. Popüler damat adayı Semih'in 10 bin TL'lik çeki almasıyla Kısmetse Olur'da elenen isim Nazlı oldu. Sibel Akbulut, Nazlı'nın elenmesi ardından eve girdi. 

 

 

BAKMADAN GEÇME!