Kısmetse Olur yeni bölümde sürpriz itiraf!

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur yeni bölümde sürpriz itiraf
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2016 10:18

Kısmetse Olur'da heyecan dorukta. Hafta içi her gün ekrana gelen programın yeni bölümünde romantik anlar yaşanacak. Ceyda ve Batuhan arasında yeni bir ilişki mi başlıyor? Melis ve Semih kral ve kraliçe olarak romantik anlar yaşayacaklar. Kısmetse Olur 187. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen programı Kısmetse Olur'da eğlence tam gaz devam ediyor. Hafta içi her gün ekrana gelen Kısmetse Olur bugün 187. bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Damatlar ve Gelinler evinde koltuk kavgası başlıyor. Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

 

Kısmetse Olur'da sürpriz bir aşk doğuyor! Batuhan ve Ceyda arasında neler oluyor?
Batuhan ve Ceyda arasındaki etkileşim yeni bir aşka mı işaret? Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

KISMETSE OLUR 187. BÖLÜM FRAGMANI

KISMETSE OLUR'DA SON HAFTA KİM ELENDİ?

Bu hafta Kısmetse Olur evinde haftanın biricisi Daniela ile Tankut Denker oldu. Kısmetse Olur'da elenen isim Onur Tezel oldu. Kısmetse Olur evine yeni gelen damat adayı Ali Serhat Doğru oldu.

Damat adayları evinde elenmesi istenen Onur, gelin adayları listesinde elenmesi istenen isin Mehtap oldu. Daniela 10 bin TL'lik ödülün sahibi olarak Mehtap evde kaldı ve Onur Tezel elendi..

Haberin Devamı

MELİS VE NUR ARASINDAKİ GERGİNLİK BÜYÜYOR!

Melis'in annesi, Nur'un annesiyle karşı karşıya gelecek mi?Nur'un annesi, Melis ve teyzesiyle gerginlik yaşıyor.

Haberin Devamı

CEYDA VE MELİS ARASINDA ADNAN KAVGASI!

Ceyda ile Melis arasında Adnan tartışması kavgaya dönüştü.Ceyda, Melis ile Adnan'n yakınlaştığını iddia ediyor.

 

BAKMADAN GEÇME!