Kısmetse Olur yeni bölümünde şok ayrılık! - 4 Şubat 2016 izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur yeni bölümünde şok ayrılık - 4 Şubat 2016 izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2016 11:55

Kısmetse Olur’un birbirlerine büyük bir tutkuyla bağlı olan çifti Murat ve Mehtap arasında neler oluyor. Herşey yolunda giderken, bir anda şok ayrılık mı yaşanacak? Evlenmesi beklenilen romantik aşıklar, aşklarına ve birbirlerine veda mı edecek? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen izdivaç programının bugün yayınlanacak olan bölümünde, gerilim dolu anlar yaşanacak gibi görünüyor. Mehtap’ ın biricik aşkı Murat, bugün kız istemek için gelinler evine gelecek. Ancak mutluluktan havalara uçması beklenen Mehtap, beklentileri suya düşürecek.

Mehtap’ın Evlilik Korkusu Bu Aşkı Bitirecek mi?

Romantik aşıklar evliliğe her geçen gün bir adım daha yaklaşıyorlar. Murat, bugün gelinler evine gelip Mehtap’ ı isteyecek. Murat’ ın onu istemeye gelecek olmasından dolayı havalara uçması, heyecandan yerinde duramaması beklenen Mehtap, beklenenin aksine tavırlar sergiliyor. Rahat davranışlar sergileyip, yemek yiyen Mehtap’ a diğer gelin adayları bile şaşkınlıkla bakıyor.

Murat kız istemeye geldiğinde Mehtap’ tan hiç beklemediği bir cevap alıyor. Mehtap, hayatının aşkı Murat ile evlenmek istemiyor. Mehtap: “Evlenemeyeceğim çünkü, çok korkuyorum, istemiyorum.. Murat, ben seninle devam edemeyeceğim, ben evlilikten çok korkuyorum.

Haberin Devamı

Murat, Mehtap’ ın bu cevabı karşısında şoke oluyor. Mehtap ile arasında tatsız şeyler yaşanıyor. Evlilik ve kız isteme heyecanı ile gelinler evine giden Murat, yaşadığı şok karşısında ne tepki verecek? Mehtap’ ın arkadaşları ona destek olacak mı? Bu gergin olay, diğer gelin ve damat adaylarını da etkileyecek mi? Mehtap ve Murat aşkı bitecek mi? Tüm bu soruların cevapları, Kısmetse Olur’ un bugün 12: 45’ de yayınlanacak olan bölümünde cevap bulacak?

Kısmetse Olur Mehtap Kimdir?

Yozgat doğumlu olan Mehtap taşkıran, İstanbul’ da yaşıyor. Mehtap, boğa burcu ve 30 yaşında. Anadolu Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü mezunu, muhasebecilik yapıyor. Şu an, Kısmetse Olur isimli izdivaç programında evlenmek için hayatının aşkını arıyor.

KISMETSE OLUR 90. BÖLÜM FRAGMANI

Kısmetse Olur 90. yeni bölümüyle 4 Şubat Çarşamba günü 12:45’te Kanal D ekranlarında!

BAKMADAN GEÇME!