Kısmetse Olur (izle) elenen isim kim oldu? Kanal D

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur (izle) elenen isim kim oldu Kanal D
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2015 15:43

Kısmetse Olur'da haftanın finali! Gelin ve Damat adaylarından kim yarışmaya veda etti? Gelin ve damat adayları bu programda hem aradıkları aşkı bulmak için yarışıyor, hem de haftanın birincileri 10.000 TL ödülün sahibi oluyor. Kısmetse Olur’da haftanı finali heyecanı yaşandı. Cumartesi akşamı ekrana gelen “Kısmetse Olur Haftanın Finali”nde hem bayanlardan hem de erkeklerden bir yarışmacı eve veda etti. İlk eleme heyecanının yaşandığı "Haftanın Finali" bölümünde bayan yarışmacıların belirleyeceği bir gelin adayı ve erkek yarışmacıların belirleyeceği bir damat adayı hayallerine ve büyük ödüllere veda etti.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur’da haftanı finali heyecanı yaşandı. Cumartesi akşamı ekrana gelen “Kısmetse Olur Haftanın Finali”nde hem bayanlardan hem de erkeklerden bir yarışmacı eve veda etti.

Kısmetse Olur 21 kasım eleme gecesinde SMS oylaması sonucu Ayça ve Emre koruma altındaydı. Haliyle damat ve gelin adayları bu isimleri elenmek üzere yazamadı. Bu haftaki final bölümünde, damat adaylarından Yasin elendi. Gelin adayları arasından ise Burçak İmre elendi

Önce damatlar arasından elenen isim belirlendi. Kısmetse Olur evine son olarak giren Yasin ilk haftanın sonunda elenen isim oldu. Gelin adayları Yasin'i evlilik programından eledi.

Damat adayları ise gelin adayları elemesinde yeni isimlerden Burçak İmre'yi yolladı. Burçak İmre elendiğini öğrenince gözyaşları içinde veda etti.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur (izle) elenen isim kim oldu Kanal D

BAKMADAN GEÇME!