Eser West Survivor Gönüllüler takımına dahil oldu! Eser West kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Eser West Survivor Gönüllüler takımına dahil oldu Eser West kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2017 11:38

Tanıdık simalardan Eser West'in Survivor'ın yeni sezonunda yarışacağı ortaya çıktı. Evlilik programıyla adını duyuruan Eser West'in Survivor'da sergileyeceği performans şimdiden merak konusu oldu. Peki, Survivor 2017 tanıtım fragmanında en çok dikkat çeken isim Eser West kimdir?

Haberin Devamı

Başka bir prorgramla adını duyuran Eser West, bu kez Acun Ilıcalı'nın hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu üstlendiği Survivor ile gündeme geldi. Kısmetse Olur'un birincisi seçilen ancak evlenmeyi kabul etmeyerek ödülü devreden Eser West'in yarışmadaki performansı şimdiden merak konusu oldu. Daha önce Kanal D ekranlarının sevilen evlilik programında boy gösteren ve Cansel Çördük ile aşk yaşayan Eser West'in hem ıssız adada sergileyeceği performansın yanı sıra özel hayatı da gündeme geldi. Peki, Kısmetse Olur'dan sonra Survivor'da da öne çıkması beklenen Eser West kimdir?

ESER WEST KİMDİR?

Aksanı ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Eser West, 1990 yılında New York’ta dünyaya geldi. Asıl mesleği öğretmenlik olan Eser West ABD’den Türkiye’ye gelmesinin ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur adlı evlilik programına katıldı. 1.75 boyunda olan damat adayı 80 kilo ağırlığına sahipken yarışmada Cansel Çördük ile aşk yaşadı, ancak çift birinci olmalarına rağmen ödülü kabul etmedi ve evlenmek yerine ödülü diğer yarışmacılara devretti. La Guardia Communitiy College Üniversitesi'nde eğitim hayatını tamamlayan Eser West bir süre önce Hande Yener’in klibinde yer aldı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!