Kısmetse Olur evinde şoke eden mektup!

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur evinde şoke eden mektup
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 18:28

Televizyon ekranlarının gündüz kuşağı programları arasında bulunan ve ilgiyle izlenen Kısmetse Olur'da her geçen gün yeni olaylar, yeni gelişmeler yaşanıyor. Her an yeni bir sürprizlere gebe olan programda bugün hiç beklenmedik bir sürpriz yaşandı. Kısmetse Olur'da bugün Erdem Nur'a Mektup Gönderdi...

Haberin Devamı

Kısmetse Olur’un popüler isimlerinden biri Melis’in eski sevgilisi Erdem. Erdem bugün beklenmedik bir şekilde Nur’un karşısına çıktı ve mektup verdi. Erdem'in mektubuna çok şaşıran Nur, mektupta yazanlara daha da çok şaşırdı. Peki Nur'un bu kadar şaşırmasına sebep olan mektupta neler yazıyordu? İşte o mektupta yazanlar…

Şaşırtan mektupta yazanlar Erdem’in Nur’a karşı beslediği duygular…

Şaşırtan mektupta; “Merhaba Nur.. Sana şunu söylemek istiyorum; seninle ilgilenen her üç aday da seninle birşeyler yaşamak istiyor. Ama bunlardan ikisi senden hareket bekliyor. Benim beklemek gibi bir isteğim yok. Ben sana ilk adımı atıyorum. Bu yolla bu adıma karşılık vermek ister misin?” yazıyor.

Mektup karşısında şaşkına dönen Nur’un yanı sıra evdeki diğer gelin adayları da büyük şaşkınlık yaşadı. Melis ile ilişkilerini yeni noktalayan Erdem'in şaşırtıcı mektubuna Nur'un karşılığı ne olacak? Peki, Melis Erdem'in Nur'a karşı olan duyguları ve bunu anlatan mektubu karşısında ne tepki verecek.

Haberin Devamı

Fevri hareketleri ve sert çıkışları ile şiddetli tartışmalar yaşayan Melis'in, Erdem ve Nur ile neler yaşayacağı ve yeni bir ilişkinin başlayıp başlamayacağı izleyenler tarafından merakla bekleniyor.

Kısmetse Olur evinde şoke eden mektup

Popüler damat adayı Kısmetse Olur Erdem kimdir?

1992 yılında Bursa'da doğan ve hala Bursa'da yaşayan Erdem Dalfidan, Antalya Doğu Akdeniz Üniversitesi turizm bölümünden mezun olmuş ve işletmecilik yapmaktadır. Balık burcu olan Erdem, Kısmetse Olur programında hayatının aşkını aramaya devam ediyor.

BAKMADAN GEÇME!