Kısmetse Olur damat adayı Boğaçhan Tuzcu kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur damat adayı Boğaçhan Tuzcu kimdir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2016 11:29

Kısmetse Olur’un 30 Kasım tarihli fragmanına damga vuran isim Boğaçhan Tuzcu oldu. Kanal D'nin sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur’un dünkü bölümünde damat adayı Berket Türker ile sert bir tartışma yaşayan damat adayı, bugün yayınlanacak yeni bölümde tüm gelinlerin tepkisine neden oluyor. Peki, eve gelir gelmez hem gelin adaylarının hem de damat adaylarının hedefi olan Boğaçhan Tuzcu kimdir?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur’un yeni fragmanı yayınlandı, fragmanda öne çıkan isim damat adayı Boğaçhan Tuzcu oldu. 29 Kasım Salı günü ekrana gelen bölümde gelin adayı Mehtap için başka bir damat adayıyla tartışan Boğaçhan Tuzcu, bugün yayınlanacak bölümde samimiyetsizlikle suçlanıyor ve tüm gelinlerin tepkisine neden oluyor. Farklı formatıyla olduğu kadar gelin ve damat adaylarıyla da adından söz ettirmeye devam eden Kısmetse Olur’un bugün yayınlanacak yeni bölümünde Boğaçhan Tuzcu’nun ne yaptığı ve gelin adaylarının ona verdiği tepkinin detayları ortaya çıkacak. Programa geçtiğimiz hafta dahil olan damat adayının neredeyse tüm gelin adaylarıyla özel alan olarak adlandırılan kırmızı odada görülmesi, yeni bölümde ilginç gelişmelerin olacağına dair sinyaller verdi. İşte, 30 Kasım tarihli Kısmetse Olur fragmanı ve yeni damat adayının dün yaşadığı kavganın detayları!

Haberin Devamı

Eve kısa bir süre önce giren iki damat adayı Boğaçhan Tuzcu ve Berker Türker bir gelin adayı için birbirine düştü. Kavga, Boğaçhan Tuzcu'nun elindeki çiçekle gelinler evine gitmesi ve Mehtap'a aday olduğunu açıklamasıyla başladı. Daha önce Berker ile romantik bir yemeğe çıkan Mehtap'ın eve geçtiğimiz hafta sonu giren damat adayına karşılık vermesiyle Kısmetse Olur evinde sesler yükseldi. Kanal D'nin sevilen gündüz kuşağı programı Kısmetse Olur'un dün ekrana gelen bölümünde yaşadığı kavgayla, bugünkü fragmanda ise gelin adaylarından topladığı tepkiyle dikkat çeken Boğaçhan Tuzcu kimdir?

Haberin Devamı

Boğaçhan Tuzcu kimdir?

Kısmetse Olur’a geçtiğimiz sezonda da katılan ancak aradığı aşkı bulamayan Boğaçhan Tuzcu, 1991 yılında Ankara’da doğdu. Aslen Karslı olan ancak yaşamını Marmaris’te sürdüren damat adayı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünden mezun oldu. Bir butik ve fitness salonu olan Boğaçhan Tuzcu, ayrıca aşçılık eğitimi aldı. İkizler burcu olan damat adayı programa bu sezon Mehtap’a aday olduğunu söyledi.

 

BAKMADAN GEÇME!