Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? İşte Kısmetse Olur'un finalinde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi İşte Kısmetse Olurun finalinde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2016 07:27

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? sorusuna yanıt, 4 Aralık gecesi geldi. Gergin geçen gecede evlilik hayallerine veda eden aday, yapılan oylama ile belli oldu. Haftanın olaylarının tartışıldığı, yüzleşmelerin yaşandığı Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde eve veda eden isim gelinler evinden çıktı. 10 bin TL'lik ödülün sahibi ise popüler damat adayı Semih oldu. İşte Kısmetse Olur'un finalinde yaşananlar!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'un dün gece ekrana gelen bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Haftanın olaylarının tartışıldığı, seslerin yükseldiği haftanın finali bölümünde Kısmetse Olur'da kim elendi? sorusu yanıt buldu, 10 bin TL'lik çekin evin popüler damat adayı Semih'e gitmesi nedeniyle veda eden aday gelinler evinden çıktı. Gecenin sonunda  eve iddialı bir gelin adayı girdi. Peki, Kısmetse Olur'a 4 Aralık'ta veda etti? 

Kısmetse Olur bu haftayı bol aksiyonlu, bol göz yaşlı, bol gürültü bir şekilde geçirdi. Eski yarışmacılardan konuklarıyla, birden bire gelişen şok elenme ile ilgiyi bir anda üzerine çeken program, gerek sohbetlerde, gerek sosyal medya üzerinde yine çok konuşulan bir haftayı geride bıraktı. Peki bu hafta neler oldu?

Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde olaKıyların ardı arkası kesilmedi. Gergin bir eleme gecesi yaşanırken evlilik hayallerine veda eden aday, yapılan oylama ile belli oldu... 

Haberin Devamı

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi İşte Kısmetse Olurun finalinde yaşananlar

Kısmetse Olur evinin sevilen gelin adayı Nazlı, yarışmaya veda etti.. Nazlı'nın vedasının ardından eve iddialı bir gelin adayı giriş yaptı. Yeni gelin adayı Sibel, öz güveni ve güzelliğiyle damat adaylarını etkisi altında aldı.

YENİ GELİN ADAYI SİBEL KİMDİR?

Didem ve Adnan ayrılık korkusu yaşadı!

Adnan’ın geçen haftaki yüzük sürprizinden sonra mutlu anlarına başlayan AdDid çifti, bu hafta aniden gelişen eleme stresi ile karşı karşıya kaldı. Evde birden bire çalan sirenler, Seda Akgül’ün yaptığı çekilişte Didem’in adının çıkması ve Didem’in evden ayrılacak olma ihtimali ikiliye belki de şimdiye kadar yaşadıkları en kötü anları yaşattı. Birbirlerini çok sevdiklerini söyleyen ve harcadıkları emeklerin boşa gitmemesini isteyen çift birbirlerine sarılarak göz yaşları içerisinde vedalaştı. Neyse ki erkek adayların oylarıyla Didem evde kalanlardan oldu da çiftin akıttıkları göz yaşları yerini mutlu anlara bıraktı. AdDid hayranları da rahat bir nefes aldı.

Haberin Devamı

Rabia ve Gökhan da çekilişten nasibini aldı!
RabGök çifti bu haftayı Rabia’nın özür dilemesiyle aralarındaki buzları çözip kapatmayı planlıyorlardı ki sirenlerin çalmasıyla başlayan oyun Seda Akgül’ün çektiği toplarla devam etti. Toplarla ismi çekilen bir başka aday da Rabia oldu. Evde istikrarlı ilişkisi olanlardan Rabia ve Gökhan da ayrılacakları korkusuyla gerilim yaşadılar. Önce inanmamakta direten Gökhan daha sonra göz yaşlarını tutamadı. Fakat erkek adaylar kararını verdi ve evde kalanlardan biri de Rabia oldu.

Semih ve Hazal haftayı mutlu kapattı!
Geçen hafta HazSem hayranlarının sabırsızlıkla beklediği barışma sonunda gerçekleşmişti, bu hafta ise çiftin mutluluğu tam gaz devam etti. Haftanın son günü Semih’in ve Hazal’ın anneleri eve geldi ve küçük çapta bir kız isteme provası gerçekleşti. İkilinin bu mutlu anlarına Aycan ve Gamze’nin bağırışları biraz gölge düşürse de kazasız bir şekilde bu haftayı da atlattılar. HazSem artık sözlü!
Bu hafta Kısmetse Olur eski yarışmacılardan Erdem ve Melis’i farklı günlerde ağırladı. Melis’i bir anda karşısında gören Mehtap çok mutlu olurken Erdem ise sözlüsü Hande ile eve konuk oldu. Erdem’in kız arkadaşına nasıl evlenme teklifi ettiği eve izletildi ve herkes Erdem’in mutluluğuna böylece şahit oldu. Melis’in ise her zamanki çılgın tavırlarından ödün vermediğini bir kez daha görmüş olduk.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Olur'un son eleme gecesi 27 Kasım gecesi yapıldı. Haftanın yüzleşmelerinin ve kritiklerinin yapıldığı gecede eve bir isim veda ederken oylamadan önce yaşananlar herkesi şok etti. Rabia'nın başka bir erkekle yakınlaştığı görüntüler, oylamayı da etkiledi. Nefes kesen bir oylamanın ardından eleme potasına kalan isimler gelinler evinden Rabia, damatlar evinden ise Aykut oldu. Kısmetse Olur'dan elenecek ismi ise 10 bin TL'lik ödülü alan isim belirledi. Haftanın kazananı Hazal olunca, gelinler evi koruma altına alınmış oldu. Damat adaylarından bir isim ise Kısmetse Olur evine veda etti. Damat adaylarından Aykut Kısmetse Olur'da bu hafta elenen isim oldu.

Haberin Devamı

HAFTA İÇİ SÜRPRİZ ELEME YAŞANDI

Kanal D’nin her bölümü merak uyandıran evlilk yarışma programı Kısmetse Olur’un olaylı bölümü önce yayınlanan fragmanda aniden çalan siren sesi herkesi şok etmiş, programın sunucusu Seda Akgül’ün açıklaması ardından ekranda yansıyan “arkadaşlarına veda edin” cümlesi şaşırtmıştı. Damat adayı Adnan ve Didem’in yanı sıra ilişkilerini bir dargın bir barışık götüren Rabia ve Gökhan’ın gözyaşı dökmesi, "içlerinden biri mi elenecek?" sorusunu doğurmuştu. İşte, Kısmetse Olur'da bugün yaşananlar ve eve veda eden isim!

Kısmetse Olur’un bugünkü bölümünde yaşananlar herkesi ekrana kilitledi. 293. bölümün başlarında yapılan anons hem evdekileri hem de ekran başındakileri şok etti. Program sunucusu Seda Akgül, yaptığı çekilişle 4 gelin adayının ismini belirledi, çıkan isimlerden sonra ekrana yansıyan yazı ise sürpriz bir elemenin sinyalini verdi. Hem adaylar hem de ekran başındakiler, “Kısmetse Olur’dan kim elenecek?” sorusuna yanıt ararken Seda Akgül, yeni bir sürprizle gelerek 4 isimden birinin eleneceği haberini verdi. Elenecek ismi belirleyen ise damat adayları oldu. Peki, sürpriz elemede eve veda eden isim kim oldu? Yapılan oylama sonucunda; Rabia 1, Gamze Göktürk 4, Mehtap 3 oy alırken Didem Delen elenmesi yönünde hiç oy almadı. Yapılan oylama sonucunda Gamze Göktürk eve veda etti.

 

BAKMADAN GEÇME!